- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Pod impresionant, inaugurat la Blaj de Ziua Naţională a României. Investiţia a fost de 3 milioane de euro

02 Dec, 14:23 • Andrei Alina
Podul Minciunilor din Blaj a fost inaugurat de Ziua Naţională a României. Podul are un aspect arhitectural modern şi futurist şi a costat 3 milioane de euro.
Pod impresionant, inaugurat la Blaj de Ziua Naţională a României. Investiţia a fost de 3 milioane de euro

Podul Minciunilor a fost deschis circulaţiei rutiere şi pietonale. Lucrările au durat opt luni şi au costat 3 milioane de euro.

Inaugurarea oficială a Podului Minciunilor va avea loc luni, 5 decembrie, printr-un „Concert pe pod”, manifestare care, începând din acest an, va fi organizată în ajunul „Târgului Căciulilor”.

Citeşte şi: Ziua Naţională a României, a doua sărbătoare preferată de români. Care este sărbătoarea numărul 1 în topul preferințelor

„Este o investiţie realizată în timp record, de aproximativ 8 luni, în condiţiile în care construcţia unui pod la parametrii cei mai înalţi (din punct de vedere tehnic şi arhitectural) durează, în ţara noastră, în medie 2 ani, iar lucrările la noul pod au fost complexe şi au început cu demolarea vechii structuri.

Podul Minciunilor este una dintre cele mai spectaculoase construcţii din România, cu un aspect arhitectural modern şi futurist, care îmbină vechiul şi noul, respectând patrimoniul existent în zonă”, a transmis primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar.

Citeşte şi: Mesajul premierului Nicolae Ciucă pentru Ziua Națională a României:„Ne găsim într-un moment marcant al istoriei noastre”