- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Poșta Română, anunț important pentru beneficiarii cardurilor de energie: „Aducem vești bune”

06 Nov, 23:06 • Bumbeneci Diana
Termenul cardurilor de energie va fi prelungit. Poșta Română a făcut anunțul.
Poșta Română, anunț important pentru beneficiarii cardurilor de energie: „Aducem vești bune”

Poșta Română

a făcut un anunț important pentru toți beneficiarii cardurilor de energie. Termenul de valabilitate se va prelungi până la finele lunii martie 2024.

Poșta Română anunță prelungirea termenului pentru cardurile de energie

„Aducem vești bune pentru milioanele de români care beneficiază de cardurile de energie! Termenul de valabilitate a cardurilor de energie se va prelungi până la data de 31 martie 2024, conform declarațiilor ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu.Decizia a fost luată în urma discuțiilor cu reprezentanții Comisiei Europene, iar gospodăriile vulnerabile vor avea posibilitatea să treacă cu bine peste anotimpul rece”

, au scris reprezentanții Poștei Române pe o rețea socială.

Cine sunt beneficiarii

„Vă reamintim că beneficiarii pot plăti facturi curente sau restante, doar pentru locul de consum de la domiciliul beneficiarului. Cu un card se pot face mai multe plăți către mai mulți furnizori, până la epuizarea sumei.

Poșta Română
Poșta Română

De asemenea, pentru plata facturilor cu cardul de energie, puteți folosi cele 3 metode consacrate:

  • la orice subunitate a Poștei Române;
  • la poștașul care a sosit la domiciliul beneficiarului;
  • online, pe site-ul Poștei Române, accesând link-ul: https://www.posta-romana.ro/sprijin-pentru-romania.html

Nu uitați, pentru a economisi timp, trebuie să aveți asupra dumneavoastră următoarele documente:

  • Cardul de energie (primit prin Poșta Română);
  • Actul de identitate al beneficiarului (sau document de împuternicire, care poate fi și olograf, în cazul beneficiarilor care nu se pot deplasa, și actul de identitate al împuternicitului și al beneficiarului);
  • Factura (curentă sau restantă) ori alt document justificativ (înștiințare de plată din partea furnizorului SAU certificat de validare a datoriei din partea asociației de proprietari/locatari, în cazul plății încălzirii în sistem centralizat de termoficare).

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene va face toate demersurile pentru modificarea rapidă a legislației naționale.

Poșta Română este partenerul MIPE în implementarea programului de sprijin al persoanelor vulnerabile pentru plata facturilor la energie electrica și facturilor pentru încălzirea locuințelor”, se mai arată pe pagina Poștei Române.

Ai mai putea citi: Simona Bucura Oprescu face anunțul cel mare pentru pensionari. 9 noiembrie este ziua cea mare pentru legea pensiilor!

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult