- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Prăpăd la cumpărarea biletelor pentru Coldplay! Peste 100.000 de oameni sunt în așteptare online ca să cumpere bilete! Trupa va primi aproximativ 5 milioane de euro pentru concertul de la București!

25 Jul, 10:23 • Bumbeneci Diana
Românii "se bat" pe biletele la Coldplay. Până în prezent, peste 100.000 de oameni sunt în așteptare ca să cumpere bilete.
Prăpăd la cumpărarea biletelor pentru Coldplay! Peste 100.000 de oameni sunt în așteptare online ca să cumpere bilete! Trupa va primi aproximativ 5 milioane de euro pentru concertul de la București!

Este completă nebunie la cumpărarea de bilete pentru Coldplay. Conform zf, la ora 9:00 erau 31.478 de persoane în aşteptare, iar 9:08 minute erau deja 69.000 de oameni care doreau bilete.

Nebunie pentru cumpărarea biletelor la Coldplay

La ora actuală, sistemul dă erori și îi trimite pe cumpărători la coada listei. Cu toate acestea însă, lista se mărește de la oră la oră.

După ce au aşteptat zeci de minute în queue, când s-a apropiat de momentul când ar trebui lăsați pe site să achiziționeze biletele, unele persoane au primit în schimb mesaje de eroare şi au fost retrimise la finalul cozii, pe locul 80.000.

Încă de la primele ore ale zilei, mii de români s-au înghesuit să prindă bilete la Coldplay pe site-ul pe care au fost puse în vânzare biletele. La ora 9:00, când s-au pus oficial în vânzare, erau deja peste 34.000 de oameni în queue (la coadă), număr care a crescut extrem de rapid. La ora 9:08 deja erau 69.000 de oameni în aşteptare să cumpere un bilet. Preţul unui bilet standing este de 480 de lei.

Coldplay vine în România pe 12 iunie 2024. Potrivit site-ului propriu, concertul va avea loc pe Arena Naţională şi face parte din „Music of the spheres world tour”.

Turul va începe în Atena pe 8 iunie şi se va termina în Dublin pe 30 august. Limita maximă privind achiziţionarea este de patru bilete per om.

Coldplay
Coldplay

Potrivit discuţiilor realizate de ZF, fee-ul Coldplay este cuprins între 3,5 şi 5 milioane de euro. Desigur, la această sumă se adaugă cheltuielile de organizare, producţie, care pot să mai însemne încă pe atât.

Ai mai putea citi și: Un secol de ascensiune financiară. Povestea familiei Mihail, afaceriștii care au cucerit România la 1800. Averea familiei era de 200.000 de lei într-o vreme în care leul românesc era la aceeași paritate cu francul elvețian

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult