- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Precizările Ministrului Agriculturii despre acordul privind încheierea protestelor: „Numai dialogul este calea pentru rezolvarea problemelor”

02 Feb, 19:41 • Fundeanu Madalina
Ministrul Agriculturii a făcut noi precizări privind acordul semnat pentru încheierea protestelor. Florin Barbu a subliniat importanța dialogului în rezolvarea problemelor, susținând că fermierii și transportatorii din Afumați au înțeles că există soluții pentru revendicările lor.
Precizările Ministrului Agriculturii despre acordul privind încheierea protestelor: „Numai dialogul este calea pentru rezolvarea problemelor”

Florin Barbu, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a făcut noi precizări cu privire la acordul semnat pentru încheierea protestelor fermierilor și transportatorilor, conform celor transmise de Antena 3 CNN.

Ministrul Agriculturii, noi precizări privind acordul semnat între Guvern – fermieri și transportatori pentru încheierea protestelor

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a subliniat importanța dialogului în rezolvarea problemelor, susținând că fermierii și transportatorii din Afumați au înțeles că există soluții pentru revendicările lor, în urma acordului semnat între premierul Marcel Ciolacu și reprezentanții acestora, care a dus la oprirea protestelor.

Te-ar putea interesa și: Ultimă oră. Marcel Ciolacu și reprezentanții fermierilor și transportatorilor au semnat un acord prin care vor pune capăt protestelor

Ministrul Agriculturii, noi precizări privind acordul pentru încheierea protestelor
Ministrul Agriculturii, noi precizări privind acordul pentru încheierea protestelor

„Împreună cu premierul Marcel Ciolacu am avut o nouă întâlnire cu reprezentanții fermierilor și transportatorilor care protestează la Afumați, iar în urma acordului semnat, aceștia au decis încetarea acțiunilor de protest, atât în București, cât și în teritoriu.

Acordul semnat prevede constituirea unui Comitet interministerial, la nivelul Cancelariei Prim-Ministrului, care să analizeze și să găsească cele mai bune soluții pentru problemele prezentate de fermieri și transportatori.

Așa cum am spus, numai dialogul este calea pentru rezolvarea problemelor și mă bucur că fermierii și transportatorii de la Afumați au înțeles că avem soluții pentru toate revendicările prezentate!”, a scris Florin Barbu, ministrul Agriculturii, pe pagina de Facebook.

Premierul Marcel Ciolacu i-a invitat vineri, 2 februarie, pe reprezentanții fermierilor și transportatorilor, care protestează la Afumați, la o nouă rundă de discuții, la sediul Guvernului.

Potrivit acordului semnat, luni, 5 februarie, se va constitui un Comitet interministerial, la nivelul Cancelariei Prim-Ministrului, care să analizeze și să găsească cele mai bune soluții pentru revendicările protestatarilor, se arată într-un comunicat transmis de Guvern.

„Premierul i-a invitat pe reprezentanții fermierilor și transportatorilor, care protestează la Afumați, la o nouă rundă de discuții, la sediul Guvernului. Acordul semnat prevede ca luni, 5 februarie, prin decizia prim-ministrului Marcel Ciolacu, să se constituie un Comitet interministerial, la nivelul Cancelariei Prim-Ministrului, care să analizeze și să găsească cele mai bune soluții pentru revendicările protestatarilor”, se notează în comunicatul de presă.

Vezi mai multe știri: Cu cât se vinde un ARO produs pentru Armata Română în stare excepțională. „Perla Coroanei“ industriei auto autohtone era singura mașină cu componente 100% produse în România