- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

PREMIERĂ în București! Se pregătește deschiderea JUMBO Mall

14 May, 11:41 • Amarie Giorgiana
Jumbo a primit autorizație să amenajeze un nou magazin în incinta fostului mall Liberty Center, la etajul doi, pe care l-a cumpărat în 2023.
PREMIERĂ în București! Se pregătește deschiderea JUMBO Mall

Jumbo a plătit în 2023 în jur de 20 de milioane de euro celor trei bănci grecești care dețineau Liberty Center, respectiv Eurobank EFG Luxembourg, Alpha Bank și Bank of Cyprus, conform Profit.ro.

Retailerul grec de jucării și decorațiuni a primit aprobarea pentru amenajarea unui nou magazin, la etajul al doilea din incinta fostului mal Liberty Center.

În acest moment, Jumbo este închis pentru renovare, iar noul magazin este programat pentru redeschidere în luna noiembrie 2024. Retailerul grec a primit acum autorizație și pentru deschiderea unui magazin la etajul doi din Liberty Center, care va deveni primul magazin deschis într-un mall din România, în general, acestea fiind amplasate la marginea orașelor. Suprafața medie a magazinelor este cuprinsă între 7.000 și 10.000 de metri pătrați.

Citește și: Proiect de retail de peste 10 milioane de euro, în vestul Bucureștiului. Complexul va cuprinde un mall, hotel și spații pentru vânzări cash&carry

Jumbo, număr crescut de vânzări în România

În primul trimestru din 2024, vânzările retailerului grec au crescut cu aproape 17%, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2023. De asemenea, vânzările în magazinele fizice și online au ajuns la o creștere de 13% în trimestul I al anului, comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Grupul a încheiat anul 2023 cu vânzări în valoare de 231 de milioane de euro în România, o creștere cu 15,28% față de anul anterior și cu un profit de 83,1 milioane de euro.

În 2025, compania își propune să mai deschidă cel puțin încă două magazine în România.

Citește și: Mall-ul Promenada din Bucureşti va fi extins până la sfârşitul lui 2026. Investiția este de 282 de milioane de euro

 

Tags: