- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Premierul Marcel Ciolacu ia măsuri aspre după tragedia de la Crevedia „Am și eu sute de întrebări cu ce s-a întâmplat, la care aștept răspunsuri”

27 Aug, 15:46 • Constantin Cristina
Marcel Ciolacu anunță controale în toată țara la stațiile GPL, după ce la Crevedia au fost declanșate trei explozii puternice, care au devastat șapte case și 58 de răniți.
Premierul Marcel Ciolacu ia măsuri aspre după tragedia de la Crevedia  „Am și eu sute de întrebări cu ce s-a întâmplat, la care aștept răspunsuri”

Premierul Ciolacu ia măsuri aspre după tragedia de la Crevedia. Oficialul anunță controale în toată țara la stațiile GPL, a informat stiripesurse.ro. Ciolacu a mers împreună cu ministrul de Interne, Cătălin Predoiu la locul exploziilor devastatoare, care au declanșat de la o țigară aprinsă.

Citește și: Reacția oficială a premierului Marcel Ciolacu cu privire la tragedia de la Crevedia „Cine se va face vinovat, va suporta rigorile legii, indiferent despre cine vorbim”

Premierul Marcel Ciolacu ia măsuri aspre după tragedia de la Crevedia „Am și eu sute de întrebări cu ce s-a întâmplat, la care aștept răspunsuri”

„Am înțeles că activitatea privind stația GPL a fost sistată din 2020. Este un element care ne arată că unii chiar dacă se sistează activitatea. Începând de mâine, toată țara, toate stațiile GPL vor intra în sistem de control și acolo unde se vor găsi activități. Am vorbit cu primarul Sectorului 5 care a declanșat un control la stații GPL. Sunt 11 astfel de activități pe proprietate privată care nu au autorizație, de aceea vom declanșa controale”, a spus Marcel Ciolacu.

„Trebuie verificat ce regim juridic, există tot felul de informații. Adevărul îl stabilește doar anchetatorul”, a completat și Cătălin Predoiu.

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

„Toți oamenii vor fi ajutați. Sunt 7 case afectate, toți vor fi ajutați. Am și eu sute de întrebări cu ce s-a întâmplat, la care aștept răspunsuri”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Exploziile de la Crevedia au creat haos în toate spitalele din București și nu numai. 28 dintre cele peste 50 de victime au fost transportate la Spitalul de Urgență Floreasca. Dintre cele 28 de victime, 3 sunt civili, un polițist și 24 de pompieri. Cinci dintre victime sunt intubate iar medicii reevaluează în echipă gradul aruților.

Sălile de operează funcționează la capacitate maximă, iar mai multe echipe de chirurgie plastică au început operațiile de toaletare a arsurilor.

  • 13 pacienți au fost transportați la Spitalul Bagdazar Arseni
  • 1 pacient la Spitalul Universitar București
  • 2 pacienți la Spitalul de Arși
  • 2 pacienți au fost externați la cerere.

Alte articole: ULTIMĂ ORĂ! INSP, pericol de intoxicare după exploziile de la Crevedia. Motivul incredibil care a declanșat tragedia-VIDEO