- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Preț carburanți 8 septembrie 2023. Ce se întâmplă astăzi cu benzina și motorina

08 Sep, 11:25 • Bumbeneci Diana
Au fost afișate prețurile pentru benzină și motorină. Ce se întâmplă astăzi la pompele de alimentare.
Preț carburanți 8 septembrie 2023. Ce se întâmplă astăzi cu benzina și motorina

Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro. Iată cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Preț carburanți 2023

Față de ziua anterioară, prețul a crescut cu patru bani pe litru la motorină, în timp ce prețul benzinei a rămas neschimbat. După mișcarea de preț de azi, crește din nou diferența de preț dintre motorină și benzină, și ajunge la 32 de bani pe litru.

Benzină
Benzină

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde vineri cu 7.12 lei și se găsește la acest preț în județul Timiș, la stația Lukoil din Sânnicolau Mare.

Cât despre motorină, cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 7.38 lei și o găsiți la acest preț la stația Rompetrol din orașul Arad.

Cel mai bun preț la GPL este astăzi de 3.22 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații peco din București.

Preț benzină și motorină vineri, 8 septembrie 2023- București

  • Cel mai mic preț benzină: 7.13 lei
  • Cel mai mic preț motorină: 7.43 lei
  • Cel mai pic preț GPL: 3.22 lei

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București este de 7.13 lei și se vinde cu acest preț la stația Petrom din Sectorul 5 și la stațiile Lukoil din Sectorul 1.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București este de 7.43 lei și se vinde la acest preț la stația Lukoil din Sectorul 6.

Cel mai bun preț pentru GPL din București este de 3.22 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV.

Vezi și: Elevii din România primesc noi sume de bani! Ministerul Educației anunță cine primește banii

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult