- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Prețurile la Kaufland au explodat! Cât te costă să-ți faci cumpărăturile de Paște din acest magazin

31 Mar, 08:46 • Fundeanu Madalina
Prețuri uriașe la Kaufland, înainte de Paște! Produsele care altă dată costau mult mai puțin și erau accesibile tuturor au devenit un adevărat lux!
Prețurile la Kaufland au explodat! Cât te costă să-ți faci cumpărăturile de Paște din acest magazin

În această perioadă, un român a fost la Kaufland să vadă prețurile pentru masa de Paște. A avut parte de un șoc când a văzut ce sume a pus pe etichete retailerul pentru magazinele din România, în ultimele săptămâni. Produse care altă dată costau mult mai puțin și erau accesibile tuturor au devenit un adevărat lux! Mulți și-au luat deja gândul de la ele, neavând suficienți bani să le mai cumpere, relatează Bugetul.ro.

Din imaginile publicate de bărbat pe Facebook, se pot observa scumpirile colosale aplicate de retaileri. De exemplu, o simplă cutie cu câteva minitarte costă acum 89,40 de lei! În schimb, un kilogram de mini-prăjituri se vinde, la cofetării, și cu 120 de lei.

Prețuri uriașe la Kaufland, înainte de Paște

Un alt exemplu ar fi iepurașii de ciocolată de la Lindt. Sunt cei pe care mulți clienți s-au apucat să-i sfărâme, în speranța că vor găsi 100 de lei în ei, așa cum au văzut în postările de pe TikTok. Nu există bani în aceștia, dar un astfel de răsfăț dulce a ajuns să coste acum 56,99 de lei, pentru doar o ciocolată și un clopoțel. A crescut prețul la cacao și produsele derivate, dar suma este enorm de mare, chiar și în aceste condiții.

Te-ar mai putea interesa și: Prețuri uriașe la alimente înainte de Paște. Experții, avertisment de ultimă oră: „Prețul cărnii de porc are tendința de a crește pe piață”

Kaufland
Kaufland

Cașcavalul a devenit și el un produs de lux, se pare. Cine vrea să cumpere Sofia de la Delaco, care se găsește în Kaufland, trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 59,39 de lei! Suma este colosală, pentru o rolă din care poți face, cel mult, un platou. Dacă se mai adaugă un mezel, o roșie, o măslină pentru platoul de Paște, acesta va ajunge să coste, cu lejeritate, și 200 de lei.

Masa de Paște, mai scumpă în 2024

În caz că vă doreați să beți un Prosecco, alături de invitați, trebuie să știți că s-au dus vremurile în care costa 30 de lei sticla. Acum, înainte de sărbători, costă 42,99 de lei.

De asemenea, o cutie de bomboane de la aceeași firmă cu iepurașii ajunge la 60 de lei în Kaufland, dar până și ouăle de ciocolată de la Milka le fac concurență! 32,99 de lei costă 4 ouă, care în anii anteriori, puteau fi cumpărate cu doar 10 lei.

Vezi mai multe știri: Anunț sumbru de la INS. Prețurile din România vor exploda înainte de Paștele din 2024