- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Programul marilor târguri de Crăciun 2022 din România

19 Nov, 09:14 • Bumbeneci Diana
În majoritatea orașelor mari din România vor fi organizate și anul acesta târguri de Crăciun. Cum multe dintre acestea vor începe în luna noiembrie, autoritățile au anunțat deja programul.
Programul marilor târguri de Crăciun 2022 din România

Târgurile de Crăciun din București și din întreaga țară reprezintă o bucurie pentru românii care vor să simtă bucuria sărbătorilor și magia acestei perioade. Multe dintre târguri încep din luna noiembrie, iar autoritățile au anunțat care va fi programul celor mai mari târguri din România.

Cele mai așteptate târguri în această iarnă sunt cele din București, din Sibiu, Brașov și Cluj, însă mai sunt și alte locuri în care au loc evenimente spectaculoase.

La Timișoara și la Oradea, târgurile încep pe 1 și 2 decembrie, iar în București, în Drumul Taberei și în Piața Constituției, târgurile încep pe 20 și 25 noiembrie, bucureștenii fiind ceva mai grăbiți să intre în spiritul Crăciunului, aparent acoperit de mult de obsesia pentru marketing.

Și în Craiova și Sibiu s-au grăbit destul de mult autoritățile. Târgurile în aceste două orașe au început încă de pe 11 noiembrie. Un alt târg de Crăciun mult așteptat, în Brașov, își va deschide porțile pe 30 noiembrie.

Ai mai putea citi și: S-a anunțat când se deschide târgul de Crăciun din Drumul Taberei. Marea surpriză este asigurată de o roată panoramică de 33 de metri

Crăciun 2022
Crăciun 2022

În ce orașe mai sunt deschide Târguri de Crăciun 2022

  • Târgul de Crăciun din Piața Constituției- 20 noiembrie- 26 decembrie 2022
  • Târgul de Crăciun din Drumul Taberei- 25 noiembrie- 27 decembrie 2022
  • Târgul de Crăciun din Sibiu- 11 noiembrie- 2 ianuarie 2023
  • Târgul de Crăciun din Oradea- 2 decembrie- 26 decembrie 2022
  • Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca- 18 noiembrie- 31 decembrie 2022
  • Târgul de Crăciun din Timișoara- 1 decembrie- 2 ianuarie 2023
  • Târgul de Crăciun din Craiova- 11 noiembrie- 8 ianuarie 2023
  • Târgul de Crăciun din Brașov- 30 noiembrie- 8 ianuarie 2023

Ai mai putea citi: Încă un târg de Crăciun a fost aprobat astăzi pentru București. Investițiile se ridică la 3 milioane de lei! În ce sector va fi amplasat

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult