- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Programul Rabla Local a fost amânat. Iată când vor putea românii să acceseze cei 3.000 de lei promiși

11 Oct, 22:58 • Bumbeneci Diana
AFM a anunțat amânarea programului Rabla Local, prin care proprietarii de mașini vechi le vor putea casa în schimbul unui voucher de 3.000 de lei. Este a doua amânare, într-un timp extrem de scurt.
Programul Rabla Local a fost amânat. Iată când vor putea românii să acceseze cei 3.000 de lei promiși

AFM a anunțat că este nevoită să amâne din nou, până în noiembrie, lansarea programului Rabla Local. Este vorba despre mult așteptatul program prin care proprietarii de mașini vechi le vor putea casa în schimbul unui voucher de 3.000 de lei.

Programul Rabla Local a fost amânat

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat în această după-amiază că amână din nou lansarea Programului „Rabla Local“, prin care cetăţenii îşi vor putea casa maşinile mai vechi de 15 ani în schimbul unui voucher de 3.000 de lei.

Programul trebuia să înceapă inițial în septembrie și apoi a fost amânat pentru jumătatea lunii octombrie.

Acum, AFM anunță că el se va derula în perioada 11 noiembrie 2022, ora: 10.00 – 30 decembrie 2022, ora: 14.00. Mai mult, potrivit reprezentanților instituției, perioada aceasta sau până la epuizarea bugetului alocat sesiunii de finanțare, solicitanții vor putea depune cererile de finanțare, împreună cu documentația aferentă, în aplicația informatică prin intermediul conturilor de utilizator create.

Crearea conturilor de utilizator în aplicația informatică de către solicitanții unități administrativ-teritoriale organizate la nivel de comună, oraș sau municipiu și subdiviziuni administrativ-teritoriale ale municipiului București se va putea realiza începând cu data de 07 noiembrie 2022.

Se pare că și toate conturile care au fost create de români sau chiar utilizate pentru înscrierea în cadrul Programului Iluminat public, Programului Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități, Programului Eficiență energetică în clădirile publice, Programului Rabla Clasic și a Programului Rabla Plus rămân active, mai anunță autoritățile. Se pare că acestea vor putea fi accesate pentru depunerea cererilor de finanțare pentru Programul privind casarea autovehiculelor uzate.

Ai mai putea citi: ANAF verifică toți românii care fac bani din OnlyFans. Iată câți influenceri au fost prinși

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult