- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Rabla 2023. Ce fonduri mai sunt disponibile pentru persoane fizice și juridice

23 May, 08:38 • Andrei Alina
Bugetul pentru programul Rabla Plus se epuizează cu rapiditate. În timp real pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu poți afla ce fonduri mai sunt disponibile pentru persoane fizice și juridice.
Rabla 2023. Ce fonduri mai sunt disponibile pentru persoane fizice și juridice

Bugetul Rabla Plus se consumă foarte repede. Pe site-ul afm.ro poți afla în timp real care este situația fondurilor disponibile pentru prsoane fizice și juridice. Valoarea unui ecotichet este de 52.000 de lei.

Citește și: Moment istoric! Ordonanța austerității a fost aprobată! Ce se întâmplă cu banii românilor, concedierile și programele Rabla

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat în urmă cu câteva zile noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Clasic și Rabla Plus.

Pentru „Programul Rabla Clasic” au fost aprobate 455 dosare pentru 890 autovehicule și 24 motociclete și 1 contestație pentru 2 autovehicule.

Citește și: Românii trebuie să știe asta! Au apărut modificări majore în Programul Rabla Local. Care sunt noile obligații

În cadrul „Programului Rabla Plus” a fost publicată o nouă listă care conține 11 contestații aprobate pentru 28 ecotichete (25 pur electrice și 3 electrice hibride).

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secțiunile aferente Programelor Rabla Clasic și Rabla Plus.