- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Raport CFR. Întârzierile trenurilor par a nu fi remediate. Au acumulat 8 ani în anul 2022 și cresc în continuare!

03 Nov, 22:06 • Oprea Alina
Cetățenii români, și nu numai, au avut, măcar o dată, o experiență neplăcută cu trenurile CFR. Întârzierile sunt cele mai frecente și cele care nemulțumesc poporul român, astfel că acestea, doar în naul 2022, au întârzieri de peste 8 ani!
Raport CFR. Întârzierile trenurilor par a nu fi remediate. Au acumulat 8 ani în anul 2022 și cresc în continuare!

Întârzierile trenurilor CFR sunt în creștere! Sunt 8 ani și nu par a remedia această problematică ce deranjează o populație întreagă. Pe când în alte state, infrastructura ferociară este bine pusă la punct, România experimentează trenuri în care curățenia nu primează, nu are aer condiționat, iar acestea au întârziat timp de 8 ani în anul 2022, conform datelor date. Bineînțeles, acestea sunt cauzate din cauza faptului că nu există investiții în infrastructura feroviară.

Românii sunt xtrem de nemulțumiți, aceștia întotdeauna au pus focus asupra acestei probleme de foarte mulți ani, CFR adunând întârzieri cu anii doar în naul 2022. Din păcate, chiar reprezentanții CFR au anunțat că acestea sunt în creștere de la un an la altul din cauza faptului că nimeni nu se ocupă, din această țară, de investiții pentru infrastructura feroviară, potrivit Antena3.

Citește mai multe despre: Trenurile de noapte din Europa întâmpină obstacole. Companiile aeriene cu buget redus nu lasă ca acestea să renască!

CFR Călători
CFR Călători

Trenurile CFR au înregistrat întârzieri de 8 ani!

Conform datelor date, trenurile de călători CFR au acumulat 4.326.618 de minute de întârziere, acestea fiind egale cu opt ani și două luni. Este un raport terifiant, întrucât, foarte mulți preferă să meargă cu mașina sau cu avionul dacă au nevoie de a ajunge într-o destinație mai îndepărtată. Bineînțeles, nu se pune problema de călătoria în altă șară, întrucât, călătoriile în țară sunt destul de luni, iar acumulând și întârzierile, oamneii nu vor ajunge în timp util la destinație.

Potrivit celui mai recent raport CFR peste 53% dintre podurile pe care circulă trenurile au durata normală de funcționare expirată.

„Cazurile de forță majoră, de lucrările de reparații ale infrastructurii feroviare, inclusiv la poduri și podețe, de societățile prestatoare de servicii către CFR, de lucrările de ridicare a restricțiilor de viteza executate de personal CFR și de lucrările de pe Coridorul IV pe tronsoanele: Ghioroc – Simeria, Simeria – Coșlariu, Coșlariu – Sighișoara, Sighișoara – Brașov.”, acesta fiind motivul întârzierilor, conform celor de la digi24.