- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Revolut se pregătește să facă angajări în toată lumea, inclusiv în România. Vor fi disponibile 1.000 de posturi

15 Jun, 22:40 • Lupu Alexandra
Vești bune pentru români. Revolut va face angajări masive în 2023.
Revolut se pregătește să facă angajări în toată lumea, inclusiv în România. Vor fi disponibile 1.000 de posturi

Revolut vrea să facă angajări în toată lumea în 2023, inclusiv în România, informează economedia.ro. Primele informații arată că vor exista peste 1.000 de posturi disponibile, pentru specialiștii în industria financiar bancară.

Se fac angajări la Revolut

Revolut are în prezent 6.000 de angajați la nivel global. Compania vrea să angajeze încă 1.000 de persoane în 2023, inclusiv în România. Revolut va recruta specialiști cu experiență atât în industria financiar bancară, cât și din companii de tehnologie. În 2022, numărul de salariați ai companiei s-a dublat, ajungând la 6.000, iar anul acesta va ajunge la 7.000, odată cu cele 1.000 de posturi disponibile.

Revolut are peste 2,9 milioane de clienți persoane fizice în România. Marta Gątarska, Employer Branding Manager la Revolut, a declarat că echipa din România este una implicată în crearea de produse.

Te-ar putea interesa și: Angajări masive în România. Sunt disponibile aproape 60.000 de joburi, multe prin EURES. Mii de euro salariu pentru necalificaţi

Totodată, ea a confirmat că angajații din țară se implică în activitățile generale ale companiei, prin funcțiile sport. Gątarska a precizat că Revolut își dorește să extindă echipa de performeri de top cu cele mai bune talente, menționând că lucrul pentru companie este o adevărată aventură.

„Echipa din România este implicată în crearea de produse precum Revolut Credit, Revolut Crypto, Plăți, Carduri, Asigurări, dar contribuie și la activitățile generale ale companiei prin funcțiile suport – Recrutare, Conformitate Legală și Reglementări, Achiziții, Juridic, Marketing și Comunicare.

Acum ne dorim să extindem această echipă de performeri de top cu cele mai bune talente, iar lucrul la Revolut este cu adevărat o aventură care generează creativitate, în care inovația este încurajată și creșterea personală este nelimitată”, a explicat Marta Gątarska, Employer Branding Manager la Revolut.

Revolut
Revolut

În paralel, Lucian Ivan a menționat că societatea își propune să consolideze echipele. Totul se va întâmpla în timp ce compania se va extinde pe noi piețe, astfel, se va ține pasul cu ritmul de creștere al societății.

„În timp ce ne extindem pe piețe noi, ne propunem să ne consolidăm echipele de bază, pentru a ține pasul cu ritmul de creștere a companiei și cu viteza de lansare de noi produse”, a declarat Lucian Ivan, Head of Talent la Revolut.

Citește și despre următorul subiect: Angajări 2023. Cel mai stabil job din România, plătit cu 1800 de euro lunar. Doar în IT sunt venituri mai mari