- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

România, umbrită de o sărăcie lucie. Sorin Grindeanu confirmă că mai multe orașe nu se pot susține din punct de vedere economic

21 Feb, 16:31 • Bumbeneci Diana
România este la ora actuală destul de afectată de criza economică. Ministrul Sorin Grindeanu face anunțul zilei, prin care confirmă că mai multe orașe nu se pot susține financiar.
România, umbrită de o sărăcie lucie. Sorin Grindeanu confirmă că mai multe orașe nu se pot susține din punct de vedere economic

Ministrul Sorin Grindeanu confirmă că în România există orașe care se lovesc de o sărăcie lucie. Oficialul de la transporturi a făcut astăzi noi declarații, prin intermediul cărora confirmă că „Avem multe orașe care nu se susțin economic. Trebuie făcută o dezbatere pe tema reorganizării teritoriale”.

România are mai multe orașe ce nu se pot susține financiar

Sorin Grindeanu, Ministru al Transporturilor și Infrastructurii, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta declară că multe orașe nu se susțin economic.

„În primul rând, s-a pierdut un moment important când s-a făcut alianța. Acum este târziu. Sunt multe localități în România, unități administrative care nu se susțin economic. Este nevoie de o anumită reorganizare.

Sunt lucruri pe care eu le văd esențiale. Eu cred că merită și o discuție așezată despre forma republicii. Noi trebuie să avem o republică parlamentară. Noi avem o republică semiprezidențială. Descentralizarea se face fără modificarea Constituției”, a spus Sorin Grindeanu.

Știrea este în curs de actualizare…

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult