- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Românii dau bani grei pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților. Un cuplu și-a achiziționat o vacanță de 45.000 de euro

10 Feb, 18:44 • Toma Anca
Românii dau bani grei pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților. Când vine vorba de persoana iubită, românul nu se uită în buzunar, lucru confirmat și anul acesta de un cuplu, care și-a făcut cadou o vacanță pentru care a plătit nu mai puțin decât 45.000 euro.
Românii dau bani grei pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților. Un cuplu și-a achiziționat o vacanță de 45.000 de euro

Românii dau bani grei pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților. Pentru ca momentele să fie unice și de neuitat, îndrăgostiții vor călători cu un private jet la Zurich, vor avea parte de transfer privat cu limuzina și două nopți de cazare la un hotel de 5 stele din Elveția, potrivit news.ro.

Românii dau bani grei pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților

În cele două zile, vor vizita Lindt Chocolate House și un atelier particular de ceasuri, iar cina va fi servită într-o atmosferă romantică la un restaurant local.

Cei doi români vor vizita și St. Moriz, cu Glacier Express. Acolo vor avea parte de un sejur de 5 zile, timp în care vor lua și lecții de schi. Pachetul include toate mesele, iar cinele vor fi servite într-un cadru romantic.

Astfel de vacanțe luxoase nu sunt accesibile pentru multă lume. Cele mai multe sejururi au fost rezervate în țară. La mare căutare este Poiana Brașov, mai ales că și vremea atrage turiști pasionați de sporturi de iarnă. Aici, pachetele pentru două nopți de cazare pornesc de la 390 de euro/persoană. Prețul include cazare într-un decor romantic, o ședință de masaj în cuplu și acces la saună și jacuzzi.

Unele cupluri au preferat să petreacă pe litoral. În stațiunile de la malul mării, pachetele de două nopți de cazare pornesc de la 224 euro/cameră dublă.

Citește și: Top cele mai căutate destinații de vacanță. Ce preferințe au românii pe plan extern, dar și intern

O femeie a murit pe mormântul soțului de Ziua Îndrăgostiților

O femeie din Italia și-a găsit sfârșitul într-un mod de-a dreptul șocant. Aceasta s-a stins din viață de Ziua Îndrăgostiților, pe mormântul soțului ei, acolo unde mergea zilnic să se roage și să aducă flori.

Ermina Dossi, o femeie în vârstă de 85 de ani, care locuia în comuna Treviglio din Italia, și-a găsit sfârșitul într-un mod de-a dreptul surprinzător, a murit pe mormântul soțului. Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, aceasta s-a prăbușit peste mormântul soțului și a fost găsită inconștientă de o altă femeie, care a alertat autoritățile. În ciuda intervențiilor făcute de medici, Ermina Dossi s-a stins din viață.

De aproximativ 40 de ani, aceasta mergea zilnic la mormanul fostului partener de viață. Mai mult decât atât, cu mulți ani în urmă, Ermina Dossi a renunțat la casă pentru a se muta într-un apartament aflat în aproprierea cimitirului unde fostul partener de viață își doarme somnul de veci.