- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Rompetrol și KFC bat palma. Patru noi benzinării au fost construite pe A1, acolo unde vor exista restaurantele lanțului de fast-food

09 Mar, 21:01 • Lupu Alexandra
Primele patru benzinării care reflectă colaborarea dintre Rompetrol și KFC au fost deschise astăzi, în apropierea orașelor Pecica și Orăștie. Conceptul este unic în România, asigurând accesul clienților la o gamă variată de servicii.
Rompetrol și KFC bat palma. Patru noi benzinării au fost construite pe A1, acolo unde vor exista restaurantele lanțului de fast-food

Premieră în România! KFC și Rompetrol au bătut palma și au deschis împreună patru benzinării pe A1, în cadrul cărora clienții pot beneficia de produsele oferite de restaurantul lanțului de fast-food, susține economica.net. Conceptul este unul unic pentru statul român, asigurându-le clienților o gamă variată de servicii.

Oficial: KFC și Rompetrol bat palma

Rompetrol Downstream și Fondul de Investiții în Energie Kazah-Român (FIEKR) au deschis astăzi primele 4 centre de servicii de pe Autostrada A1, tronsonul Nădlac – Sibiu, în apropierea orașelor Pecica și Orăștie. Spațiile au fost predate pentru dotare și utilare, respectiv, pentru operare și întreținere către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. către  Rompetrol Downstream, în baza unor contracte atribuite prin licitația publică.

Te-ar putea interesa și următoarea știre: Scade prețul carburanţilor! Sunt reduceri la motorină de peste 10 bani/l la OMV Petrom, Lukoil, MOL și Rompetrol

Directorul KMG International declară că această colaborare este o premieră pentru România. Conceptul este unul unic și le oferă clienților posibilitatea de a beneficia de o gamă variată de servicii. Mai exact, persoanele interesate se vor putea relaxa în spațiile generoase pentru odihnă, și în același timp, au posibilitatea de a savura o masă alături de cei dragi, având acces rapid și asupra stațiilor de încărcare rapidă pentru autoturismele electrice. Cele 4 locații inaugurate astăzi fac parte dintr-un set de 12 astfel de centre pe care Fondul vrea să le deschidă pe A1.

„Este o premieră pentru România, un concept gândit integrat pentru spațiile de servicii de pe autostrăzi, care asigură accesul clienților la o gamă variată de produse și servicii, spații generoase pentru odihnă, relaxare sau savurarea mesei împreună cu cei dragi, precum și spații pentru producătorii locali și regionali. La acestea se adaugă stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice, precum și parteneriatul încheiat cu lanțul de restaurante KFC”, precizează Cătălin Dumitru.

Premieră în România: KFC și Rompetrol bat palma
Premieră în România: KFC și Rompetrol bat palma

Investiția totală este estimată la 40 milioane de dolari, pentru cele 12 centre de servicii pe care Fondul dorește să le deschidă pe A1. Proiectul este unul care decurge bine, având în vedere că astăzi au fost inaugurate 4 din ele, al căror buget alocat se ridică la 14 milioane de dolari. Restul unităților urmează să fie realizate în proximitatea localităților Sagu, Giarmata, Recaș și Cristian.

Acestea sunt primele benzinării în care se poate savura o masă caldă, iar fiecare stație va avea un număr aproximativ de 45 – 65 de angajați. Vor exista două puncte de alimentare rapidă pentru autobuze și camioane, respectiv, șase pentru autoturisme. De asemenea, vor exista patru posturi de încărcare rapidă pentru mașinile electrice, o pompă AdBlue, un skid cu gaz petrolier lichefiat, iar în cele din urmă, compania ia în considerare montarea panourilor fotovoltaice, pentru reducerea consumului de energie.

Citește și: KFC și McDonald’s au fost prinși furând la cântar! ANPC i-a amendat cu 15.000 de lei și le-a închis temporar două restaurante din centrul Capitalei