- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

S-a deschis mall-ul care încununează sudul României! Unde este cel mai mare centru comercial din afara Bucureștiului

25 Apr, 19:29 • Cornel Ghimeșan
Cel mai mare mall din sudul României a fost deschis la Pitești. Argeș Mall rivalizează în mod direct cu centrele comerciale din Capitală.
S-a deschis mall-ul care încununează sudul României! Unde este cel mai mare centru comercial din afara Bucureștiului

În dimineața zilei de joi, 25 aprilie 2024, orașul Pitești a fost martorul deschiderii unui nou capitol comercial – Argeș Mall. Acest colos al cumpărăturilor este un adevărat monument al sudului României, rivalizând cu orice alt centru comercial din afară de București. Mulțimea care s-a adunat pentru ceremonia de deschidere a fost impresionantă, formată din locuitorii județului și nu numai.

Citește și: Alertă pentru românii care vor cumpăra pește de Florii. ANPC, mesaj pentru consumatori

O nouă oază perfectă pentru shopping și relaxare îi aștepta acum pe locuitorii din Pitești și din împrejurimi. După cinci ani de migrație, Argeș Mall și-a dezvăluit fațada grandioasă în această dimineață de joi. Spiritul festiv i-a cuprins pe toți cei care au sosit să descopere noul loc dedicat cumpărăturilor.

Deschiderea Argeș Mall a captivat atenția a mii de oameni din Pitești și din jurul său. Nu mai puțin de 10.000 de suflete s-au adunat pentru a lua parte la inaugurarea acestui centru comercial, care se remarcă drept cel mai impresionant din partea de sud a țării, în afară de coloșii bucureșteni.

Amplasat la doar o aruncătură de băț de inima orașului Pitești, noul mall a fost o investiție pe măsură – un total de 102 milioane de euro a fost alocați proiectului. Nu mai puțin de 8 milioane de euro au fost direcționați către o pasarelă auto-pietonală ce leagă cartierul Tudor Vladimirescu de arterele principale ale orașului, evidențiind astfel importanța acestui nou hub comercial în cadrul comunității. De menționat este faptul că suma investită în centrul comercial reprezintă cea mai mare injectare financiară în Pitești din ultimii 15 ani.

Citește și: Extragere loto 25 aprilie. Iată numerele care îți pot aduce premii de milioane de euro la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult