- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salarii Auchan 2023. Câți bani primește un casier relocat de la casele de marcat desființate. Tichete de masă în valoare de 400 de lei

07 Mar, 20:13 • Bocioacă Bianca
Ce salariu câștigă un casier la Auchan, în contextul scandalului cu casele de marcat de la acest hypermarket.
Salarii Auchan 2023. Câți bani primește un casier relocat de la casele de marcat desființate. Tichete de masă în valoare de 400 de lei

Ce salarii primesc angajații de la Auchan în 2023, în contextul scandalului legat de desființarea caselor de marcat.

Un casier principal trezor primește un salariu de 1.800 de lei, la care se adaugă tichetele de masă în valoare de 400 de lei. Un casier încasator câștigă 1.750 de lei, potrivit undelucram.ro.

Un lucrător comercial senior raion pește și preparate carne proaspătă primește lunar un salariu de 2.550 de lei. Un controlor gestiune are salariul de 4.450 de lei, la care se adaugă bonusuri de masă în valoare de 400 de lei.

Auchan renunță la casele de marcat clasice

În 22 februarie, Auchan a anunțat printr-un comunicat de presă, că „a început remodelarea liniilor de case din magazine și construirea unui parcurs 100% self check-out pentru clienți”.

„Datorită noului sistem de case, clienții beneficiază de un timp redus de așteptare la casele de marcat, toate acestea fiind permanent deschise.

Citește și: Marian Godină boicotează decizia Auchan de eliminare a casierilor: „Aștept acum să apară restaurantele în care mergi în spate să-ți faci o omletă, iar la final te duci cu farfuria să o speli”

De altfel, toți angajații din zona caselor de marcat evoluează spre o nouă meserie, cea de consilier, noul lor rol fiind acela de a acorda cinsultanță și suport clienților.

Noua soluție de case propune o abordare flexibilă, fiind formată din case self service potrivite atât pentru un număr redus de produse, cât și pentru cumpărături mai voluminoase, fiind destinată pentru a evita formarea de cozi și pentru a reduce timpul de așteptare la case. În funcție de dimensiunea magazinului, între 16-50 de case rapid self check-out funcționează permanent în fiecare unitate.

Casele rapide self check-out sunt intuitive și ușor de utilizat, iar întregul proces de scanare a cumpărăturilor poate fi realizat în mod individual de către client sau cu ajutorul colnsilierilor de case, aceștia fiind permanent disponibili pentru a oferi suportul necesar”.

Auchan

Casierii de la Auchan vor fi păstrați în companie

„Ca parte a proceselor de modernizare și digitalizare a companiei, Auchan a început remodelarea liniilor de case din magazine și contruirea unui parcurs 100% self check-out pentru clienți. Datorită noului sistem de case, clienții beneficiază de un timp redus de așteptare la casele de marcat, toate acestea fiind permanent deschise. De altfel, toți angajații din zona caselor de marcat evoluează spre o nouă meserie, cea de consilier, noul lor rol fiind acela de a acorda consultanță și suport clienților.Noua soluție de case propune o abordare flexibilă, fiind formată din case self service potrivite atât pentru un număr redus de produse, cât și pentru cumpărături mai voluminoase, fiind destinată pentru a evita formarea de cozi și pentru a reduce timpul de aștepare la case. În funcție de dimensiunea magazinului, între 16-50 de case rapide self check-out funcționează permanent în fiecare unitate.Casele rapide self check-out sunt intuitive și ușor de utilizat, iar întregul proces de scanare a cumpărăturilor poate fi realizat în mod individual de către client sau cu ajutorul consilierilor de case, aceștia fiind permanent disponibili pentru a oferi suportul necesar.După scanarea produselor, clienții pot achita cumpărăturile prin orice modalitate de plată: numerar, card bancar, bonuri de masă digitalizate, etc. De asemenea, noul sistem de case permite scanarea facilă și a cardului de fidelitate MyCLUB Auchan, oferind membrilor numeroase avantaje”, 

potrivit comunicatului Auchan.

Citește și: Este oficial! Are loc cea mai mare alianță din industria alimentară. Ce se va întâmpla cu magazinele Profi și Auchan

„Proiectul de modernizare a caselor de marcat este natural în contextul social aflat în continuă schimbare și reprezintă răspunsul nostru la nevoile clienților și angajaților, dar și un nou pas în transformarea digitală a companiei noastre. Ascultând nevoile clienților și angajaților, am reușit să implementăm o soluție care asigură modernitate, păstrând parcursul asistat de către colegii noștri, și care contribuie la dezvoltarea profesională a acestora”, a declarat Gabriela Gealapu, Manager Național Case.

Până în acest moment, 12 dintre magazinele Auchan din București, Cluj, Constanța, Brașov, Iași și Timișoara au fost deja echipate cu noul sistem de case, iar până în 2025 va fi disponibil în toate unitățile din țară.

„Evoluția numărului de case self check-out este dovada dinamicii pieței și răspunsul nostru la exigențele de azi ale clienților. Astfel, aceștia vor putea beneficia de un parcurs independent în magazin, accesibil, rapid și simplu, de o soluție adaptată nevoilor lor, cu acceptarea tuturor modalităților de plată și colegi care ajută în cazul în care este nevoie de asistență pentru scanarea produselor. De asemenea, cu noile case de marcat clienții vor avea acces cu ușurință și la beneficiile programului de fidelitate MyCLUB Auchan, precum și la informații privind campaniile derulate în magazine”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan Retail România.