- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salariile angajaților Raiffeisen Bank România pornesc de la 2.050 de lei și pot ajunge la 16.500 lei

20 Dec, 15:28 • Bocioacă Bianca
Chiar dacă s-ar putea crede că salariile celor angajați la Raiffeisen Bank România sunt mari, cu greu se ajunge la un salariu de peste 3.000 de lei net.
Salariile angajaților Raiffeisen Bank România pornesc de la 2.050 de lei și pot ajunge la 16.500 lei

Salariile angajaților Raiffeisen Bank nu sunt atât de mari. un agent call center câștigă un salariu de 2.050 de lei net lunar, un analist credite expert primește 3.000 de lei, iar un ofițer backoffice 2.350 de lei, conform undelucram.ro.

Pentru postul de expert vânzări, salariul lunar este de 3.600 lei. Cei care beneficiază de o remunerație mai mare sunt managerii cu minim șapte ani de experiență, care primesc lunar un salariu de 16.500 de lei, la care se adaugă anual 20.000 de lei drept bonus.

Citește și: Raiffeisen a ajuns să controleze centrala pe biomasă de la Suceava. Austriecii au preluat majoritatea acționariatului de la grupul românesc Adrem

Raiffeisen Bank România are peste 5.000 de angajați și peste două milioane de clienți, dintre care 100.000 de IMM-urii, 5.600 de corporați și 2.000.000 de persoane fizice. Compania a apărut în România în 1994, când Grupul Bancar Austriac a deschis o reprezentanță la București. În anul 1998 a fost transformată în subisidara Raiffesenbank, oferind servicii și produse pentru companii.

Citește și: Cu ce mesaj s-au trezit clienții BCR? „Este multa emotie in Romania. Aderarea la Schengen este in afara puterii noastre de decizie”

Simbolul Raiffeisen Bank

Simbolul Raiffeisen reprezintă fațadele caselor de la satele din Austria. Tradiția spune că pentru o stare bună și belșug, cele două bârne care închid acoperișul trebuie să se încrucișeze. Dacă crucea are două capete de căluți, oamenii din casă vor fi păziți de ghinion. Raiffeisen a preluat acest simbol al protecției și l-a transformat în propria marcă, pentru că: „membrii comunității Raiffeisen se protejează reciproc de dificultățile economice, colaborând, susținându-se unul pe celălalt”.