- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salariul de 2600 de euro care a cucerit românii. Se oferă program flexibil şi posibilitatea de a lucra remote

11 Nov, 09:23 • Bumbeneci Diana
Vrei să lucrezi remote, când ai timp, dar să primești și 2600 de euro? Iată jobul care a cucerit piața muncii în ultimele săptămâni.
Salariul de 2600 de euro care a cucerit românii. Se oferă program flexibil şi posibilitatea de a lucra remote

Salariu la mare căutare în România! Un consultant în afaceri este un profesionist specializat este cel care oferă servicii de consultanţă pentru organizaţii pentru a le ajuta să abordeze diverse aspecte legate de afacere şi să îmbunătăţească performanţa lor. Pentru jobul său, un astfel de consultant este plătit cu maxim 2600 de euro net.

Salariul de 2600 de euro care a cucerit românii

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs explică și că consultant în afaceri este un profesionist specializat care oferă servicii de consultanţă pentru organizaţii pentru a le ajuta să abordeze diverse aspecte legate de afacere şi să îmbunătăţească performanţa lor.

Un angajat pe poziţia de consultant în afaceri are un salariu care variază, în medie, între 2.200 şi 2.600 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Vezi și: Majorare de 112% la pensii pentru o categorie de români. Daniel Baciu, CNPP: „Stagiul de cotizare contează foarte mult”

salariu
salariu

„Un consultant în afaceri este un profesionist specializat care oferă servicii de consultanţă pentru organizaţii pentru a le ajuta să abordeze diverse aspecte legate de afacere şi să îmbunătăţească performanţa lor prin implementarea unor procese şi a unor sisteme informatice integrate. Candidaţii potriviţi colaborează strâns cu echipele de proiect, rezolvând tichete de suport tehnic şi având cunoştinţe de ERP, analiză de business, SQL/PL-SQL şi limba engleză avansată. Oferta salarială este între 2.200 şi 2.600 euro net”, a mai completat Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Acest loc de muncă are și o serie de beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite de angajator încă de la angajre. Sunt oferite prime şi bonusuri, abonament medical privat, program flexibil şi posibilitatea de a lucra remote, traininguri şi cursuri de specializare.

La ora actuală, 82 de posturi vacante pentru poziţia de consultant în afaceri sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj şi la nivel internaţional. Ramona Cornea

Vezi și: Majorare de 112% la pensii pentru o categorie de români. Daniel Baciu, CNPP: „Stagiul de cotizare contează foarte mult”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult