- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salariul din România plătit cu 3.700 de euro. Ce trebuie să facă un android developer

10 Apr, 19:06 • Bumbeneci Diana
Un android developer câştigă între 2.000 şi 3.700 de euro net pe lună. Au fost anunțate principalele atribuții ale postului.
Salariul din România plătit cu 3.700 de euro. Ce trebuie să facă un android developer

Locul de muncă pentru un android developer este unul dintre cel mai bine plătite tipuri de job pe BestJobs în momentul de față. Jobul vine cu o ofertă de peste 900 de anunţuri de angajare pentru astfel de specialişti, anunță Zf.

Ce trebuie să facă un android developer

„Sunt necesare abilităţile de programare Java şi diverse API-uri, lucrul cu date de la distanţă prin REST şi JSON, înţelegerea întregului ciclu de viaţă al dezvoltării mobile şi experienţă în testarea şi construirea automată. Printre cele mai frecvente beneficii oferite pentru un astfel de job se numără posibilitatea de a lucra remote şi un program de lucru flexibil.  Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti în regim de muncă remote, din Bucureşti, Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, iar oferta salarială medie pentru această poziţie este de 2000 – 3700 euro net pe lună“, spune Andrei Frunză, CEO al BestJobs România.

 

Conform specialistului, printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: posibilitatea de a lucra remote, program flexibil, cursuri şi acces la platforme de dezvoltare, bonus de performanţă şi team buildinguri.

La ora actuală, 948  de posturi vacante pentru poziţia de android developer sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, Bucureşti, Braşov, Sibiu şi Cluj-Napoca.

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult