- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Satul maramureşean de vis aflat la doar o oră de Bucureşti. Te poţi şi caza, care sunt preţurile

29 Mar, 18:57 • Cornel Ghimeșan
Află povestea satului Măgura, o bijuterie pitorească situată la o aruncătură de băț de agitația Capitalei. Cu căsuțe tradiționale de lemn renovate, această destinație oferă o experiență autentică a vieții de la țară, chiar la poarta Bucureștiului.
Satul maramureşean de vis aflat la doar o oră de Bucureşti. Te poţi şi caza, care sunt preţurile

Satul maramureşean de vis aflat la doar o oră de Bucureşti. Inspirat de frumusețea și liniștea satului, „Inside, The Village” este o oază de calm și autenticitate a satului Măgura din comuna Bezdead, județul Dâmbovița. Aici, timpul pare să se fi oprit în loc, oferind turiștilor șansa de a se reconecta cu natura și tradițiile autentice românești.

Satul maramureşean de vis aflat la doar o oră de Bucureşti. Te poţi şi caza, care sunt preţurile

Fiecare dintre cele patru căsuțe de vacanță, Atelier, Bibliotheca, Rooster’s Nest și Wooden Hideaway, îți oferă o incursiune în trecutul fermecător al copilăriei, într-o ambianță modernă și confortabilă. De la lofturi spațioase la căsuțe intime, fiecare locuință este gândită pentru a-ți oferi o experiență de neuitat.

Citeşte şi: Facturile pot fi plătite cu cardul direct la poştaş. Poşta Română a cumpărat mii de dispozitive şi a testat prima tranzacţie

Cazarea în căsuțele de vacanță din Măgura este mai accesibilă decât te-ai aștepta:

  • Căsuța Atelier: de la 600 lei/noapte
  • Căsuța Bibliotheca: de la 1250 lei/noapte
  • Căsuța Rooster’s Nest: de la 600 lei/noapte
  • Căsuța Wooden Hideaway: de la 600 lei/noapte

Notă: Tarifele pot varia în funcție de sezon și perioada de ședere.

Citeşte şi: Cu cât au crescut, de fapt, pensiile în România. INS, anunțul momentului în România

Cei care au trecut pragul acestor căsuțe de poveste au avut doar cuvinte de laudă: „Casa este veche și miroase a lemn de cum intri pe ușă. Se îmbină foarte frumos vechiul cu noul. Zona este foarte liniștită, se aud păsările ciripind, veverițele sar prin copaci”, „Un loc minunat pentru a merge și a te relaxa pentru câteva zile, nu departe de București. Casele sunt foarte frumoase, cu mare atenție la detalii. Gazda este foarte drăguță și ne-am bucurat de deliciile primite. Sperăm să revenim curând”, „Este cel mai bun loc din România de până acum! Totul a fost rafinat! Atmosfera, atenția la detalii, cultura tradițională românească de locuit, terenul, zona liniștită și rurală. Era locul perfect pentru o escapadă romantică și un somn bun”.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult