- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Schimbare majoră pentru clienții Raiffeisen Bank! Ce se întâmplă cu toate cardurile de la 15 iulie

15 May, 20:56 • Fundeanu Madalina
Raiffeisen Bank România face o schimbare de proporții! Sunt vizați toți clienții acestei bănci! 
Schimbare majoră pentru clienții Raiffeisen Bank! Ce se întâmplă cu toate cardurile de la 15 iulie

Schimbare importantă pentru o categorie de români! Toți clienții Raiffeisen Bank România care dețin carduri Mastercard vor fi anunțați în etape că vor primi carduri Visa, în locul acestora. Banca a anunțat în decursul zilei de azi că Visa devine partenerul său exclusiv, conform Profit.ro.

Raiffeisen Bank România face o schimbare de proporții! Sunt vizați toți clienții acestei bănci!

„Visa devine partenerul nostru exclusiv. În următoarele luni, toți clienții vor primi carduri Visa, toate vor fi înlocuite până anul viitor, fără costuri adiționale pentru clienți”, a declarat Zdenek Romanek, CEO Raiffeisen Bank.

Conform declarațiilor lui Zdenek Romanek, decizia de a lucra în viitorul apropiat în zona de carduri cu un singur partener a fost luată cu scopul de a îmbunătăți procesele operaționale, permițând astfel băncii să investească și mai mult în inovație tehnologică

Așadar, în perioada următoare, toate cardurile clienților Raiffeisen vor fi înlocuite, rând pe rând, cu carduri sub sigla Visa: cardurile de credit în perioada 15 iulie – 31 octombrie 2024, iar cardurile de debit în perioada 1 august 2024 – 31 martie 2025, după cum este notat într-un comunicat de presă al companiei.

Ai mai putea fi interesat de: Revolut face încă un pas pentru a deveni o bancă completă. Clienții din anumite țări vor putea obține credite impotecare

Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank

Porivit lui Vladimir Kalinov, vicepreședintele pe retail al băncii, cardurile Mastercard vor fi înlocuite cu Visa în aceste etape, chiar înainte de a expira, iar clienții va trebui să înregistreze noile carduri în toate platformele folosite.

„Digitalizarea a fost întotdeauna o prioritate pentru Visa întrucât ajută consumatorii și companiile să se adapteze la o economie globală în continuă mișcare prin tranzacții cât mai rapide, simple și sigure.

Raiffeisen Bank ne este alături de mai bine de trei decenii la construirea ecosistemului local de plăți, iar noul nostru parteneriat exclusiv, care prevede emiterea sub sigla Visa a tuturor cardurilor din vastul portofoliu al băncii, reprezintă un moment de referință pe piața din România, care ne va permite să accelerăm procesul de inovație de care avem nevoie în sectorul plăților”, a declarat Cătălin Creţu, General Manager pentru Bulgaria, Croația, România, Slovenia la Visa.

Raiffeisen Bank, bancă universală de top, cu capitalizare și lichiditate solide activează pe piața bancară din România deservind peste 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice.

Vezi mai multe știri: Salariile din România, aproape de colaps. Mugur Isărescu vorbește despre posibila înghețare a veniturilor lunare