- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Schimbare uriașă în domeniul jocurilor de noroc. Marcel Ciolacu a semnat decizia

01 Apr, 21:38 • Fundeanu Madalina
Schimbare în domeniul jocurilor de noroc! Cristian-Gabriel Pascu este noul vicepreşedinte al ONJN. Marcel Ciolacu a semnat decizia.
Schimbare uriașă în domeniul jocurilor de noroc. Marcel Ciolacu a semnat decizia

Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN) are, începând de astăzi, un nou vicepreşedinte. Coaliţia de guvernare a decis numirea lui Cristian-Gabriel Pascu în funcţia de vicepreşedinte, potrivit informațiilor relatate de România TV.

Schimbare în domeniul jocurilor de noroc! Cristian-Gabriel Pascu este noul vicepreşedinte al ONJN

Marcel Ciolacu a semnat decizia. În Monitorul Oficial a apărut astăzi, 1 aprilie, decizia premierul de a-l numi vicepreşedinte la ONJN, cu grad de subsecretar de stat, pe Cristian-Gabriel Pascu în locul lui Mihail-Silviu Pocora.

Așadar, Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN) are, de astăzi, un nou vicepreşedinte. Coaliţia de guvernare a luat această decizie, de a-l numi pe Cristian-Gabriel Pascu în funcţia de vicepreşedinte.

Ai mai putea fi interesat de: Cătălin Cîrstoiu prezintă planul pentru București. „Vrem să generăm un proiect unic pentru Capitală”

jocuri de noroc
jocuri de noroc

Fostul „vice”, Mihail-Silviu Pocora, a fost eliberat din funcţie, după ce a condus instituţia ca interimar, înainte de aducerea actualului preşedinte, Gabriel Gheorghe.

Premierul Ciolacu spune că a interzis sălile de jocuri de noroc în orașe sub 15.000 de locuitori și că impozitele pentru aceste afaceri vor crește de zece ori!

„Nu mă las până nu termin cu păcănelele. Le-am luat de zece ori mai mult. Ei toți aveau în Transnistria, unde plăteau de zece ori mai puțin. Eu cred miniciunile alea, cu aducem bani? Sunt bani pe nenorocirea oamenilor

. Să își ia banii înapoi, banii se întorc în economie, că se duce omul cu ei la familie. Dependența de jocuri de noroc e ca alcoolismul. Ce să caute la comune? Nu va mai fi nicio păcănea la locuități sub 15.000 de locuitori. Vor avea sediu în România. Îi impozitezi. Nu se poate ca pe toată strada lângă școli să fie cinci păcănele. Ai voie în hoteluri, ai intrare separată.

Vine bietul om de la serviciu, bea trei beri și o țuică și pierde tot salariul. Nu mă sperie nimic. Pot să plătească cât vor ei, nu mă opresc cu reforma fiscală”, a spus Marcel Ciolacu, la Punctul Culminant de la România TV.

Vezi mai multe știri: INS: O rată a inflației cu două cifre, de peste 10%, este greu de atins în următoarea perioadă