- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Se fac angajări în toată țara. Posturile scoase la concurs de CFR SA și CFR Călători

23 Mar, 18:48 • Lupu Alexandra
CFR SA și CFR Călători scoate la concurs mai multe posturi din toată țara. Iată care sunt funcțiile pentru care pot aplica persoanele interesate.
Se fac angajări în toată țara. Posturile scoase la concurs de CFR SA și CFR Călători

Vești bune pentru români. Societățile CFR SA și CFR Călători au anunțat că scot la concurs mai multe posturi, în toată țara. Potrivit primelor informații, reprezentanții au publicat date de interes cu privire la depunerea dosarului, anunță clubferoviar.ro.

Posturi libere la CFR SA și CFR Călători

Companiile CFR SA și CFR Călători aduc o veste excelentă pentru români. În următoarea perioadă, sunt scoase mai multe posturi la concurs, în toată țara.

Concursul pentru postul de mecanic instructor I la Depoul Ploiești este evidențiat de CFR Călători. Persoanele interesate trebuie să-și depună dosarul până la data de 11 aprilie 2023, la ora 15:00. Concursul va avea loc pe data de 20 aprilie 2023, la ora 12:00, iar mai multe detalii pot fi descoperite AICI.

Pentru postul de maistru la Revizia de Vagoane Brașov, oamenii trebuie să depună dosarele până pe data de 31 martie 2023, ora 12:00. Concursul va avea loc pe data de 4 aprilie, ora 10:00, iar mai multe informații pot fi identificate AICI.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Întârziere record la CFR! Un tren a făcut 8 ore de la București până la Craiova. Două locomotive s-au defectat pe un drum de 209km

Postul de casier CF verificator – instruire, autorizare personal, verificare gestiuni este disponibil la stația Sibiu. Primele informații arată că persoanele interesate își pot depune actele până la data de 31 martie 2023, ora 12:00. Concursul va fi susținut pe data de 4 aprilie 2023, ora 10:00. Mai multe informații, AICI.

Tot la stația din Sibiu este disponibil postul pentru șef de tură (comercial) – informare călători și legitimații de călătorie. Actele trebuie depuse până la data de 31 martie 2023, ora 12:00, iar la fel de bine, concursul va fi susținut pe data de 4 aprilie 2023, ora 20:00. Mai multe detalii, AICI.

Au fost anunțate posturi libere la CFR SA și CFR Călători
Au fost anunțate posturi libere la CFR SA și CFR Călători

La stația Câmpulung Moldovenesc este scos postul pentru șef de tren – comanda personalului. Dosarele trebuie depuse până la data de 31 martie 2023, ora 12:00, iar concursul va fi susținut pe data de 4 aprilie 2023, ora 10:00. Detalii AICI. La fel de bine, Secția L4 Drobeta Turnu Severin organizează în data de 29 martie 2023 la ora 10:00 un concurs în vederea angajării pentru un post de muncitor necalificat pentru lucrări la Districtul 4 Balota. Detalii AICI.

Selecțiile au loc și la Sucursala Regională de Căi Ferate Cluj, acolo unde sunt organizate concursurile la data de 5 aprilie 2023, pentru mai multe posturi vacante, după cum urmează: H.M. Valea Florilor (un post), H.M. Boju (un post), H.M. Baciu Triaj (trei posturi), stația Apahida (două posturi), H.M. Cojocna (un post), H.M. Bonţida (un post), H.M. BUŞAG (două posturi), H.M. Măgheruş Şieu (un post), stația Episcopia Bihor (două posturi), H.M. Biharia (un post), H.M. Diosig (un post), H.M. Porumbeşti (două posturi), stația Valea lui Mihai (două posturi), H.M. Micula (un post). Detalii AICI.

Vezi și: CFR Călători oferă o nouă facilitate la achiziţionarea de bilete online. Se aplică de la 1 martie 2023