- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Se întâmplă de la 1 august. Cresc prețurile pe litoralul românesc

30 Jul, 13:21 • Bumbeneci Diana
Prețurile vor crește pe litoralul românesc. Decizia se aplică din prima zi a lunii august.
Se întâmplă de la 1 august. Cresc prețurile pe litoralul românesc

Noi creşteri de preţ pe litoralul românesc, din 1 august. Peste 100.000 de oameni sunt la mare în prezent și se așteaptă la majorări de prețuri la Marea Neagră.

Creșteri de preț pe litoral

Sunt așteptate noi creșteri de tarife pe litoralul românesc de la 1 august, însă chiar și așa, nu lipsesc turiștii. Peste 100.000 de oameni se află în prezent pe litoralul românesc, dar față de aceeași perioadă a anului trecut este totuși o scădere de 20 de procente, arată statisticile.

O posibilă cauză ar putea fi apa prea rece din aceste zile. Apa mării are acum între 17 și 20 de grade, 5-7 grade mai puțin decât ar fi fost normal, susțin specialiștii, care vin și cu explicații.

Litoral
Litoral

Vezi și: Armata Română, prima reacție după bombardamentele rusești de la 20 de Km de granița cu România

Cel mai probabil, de la mijlocul săptămânii viitoare, temperatura apei va reveni la normalul acestei perioade, însă tarifele ar putea pune atunci probleme.

De la 1 august se anunță noi creșteri de prețuri. O parte din comercianți însă fac tot posibilul să păstreze prețurile cât mai mici. La mâncare, spun ei, vor mai adăugat un singur leu la preţul care era până acum.

Tarifele majorate vor rămâne astfel până pe data de 15 august.

Ai mai putea citi: Între 300 și 500 de lei în plus la pensie pentru acești români! Anunţul zilei făcut de ministrul Muncii

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult