- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Se stopează creșterile de taxe și impozite în 2024. Amendamentul a fost adoptat de Comisiile de buget-finanțe

18 Dec, 20:44 • Bumbeneci Diana
Schimbări majore pentru români. Amendamentul care stopează creșterile de taxe și impozite în 2024 a fost adoptat de Comisiile de buget-finanțe.
Se stopează creșterile de taxe și impozite în 2024. Amendamentul a fost adoptat de Comisiile de buget-finanțe

Se stopează creșterile de taxe și impozite în 2024. Deputatul liberal Florin Roman a anunțat luni că amendamentul PNL care stopează creșterea de taxe și impozite în 2024 a fost adoptat.

Taxele și impozitele nu vor crește

Amendamentul a fost analizat în cadrul dezbaterilor din Parlament despre proiectul legii bugetului pe 2024.

Se stopează creșterile de taxe și impozite în 2024

„Am depus un amendament extrem de important, modificăm art 80, clarificăm explicit că nu vom avea majorări de taxe și impozite, că nu vor fi scoase excepții.

Este decizia politică PNL luată în forurile statutare. Am venit cu acest amendament susținut de ministrul Boloș și va deveni literă de lege.

Taxe
Taxe

Stabilim taxe și impozite prin lege, tot prin lege stabilim că nu creștem aceste taxe. Venim și întărim cele spuse, pentru că am constatat că uneori e o diferență de la vorbe la fapte.

Citește și: Angajații români care vor pierde voucherele și sporurile din 2024. Schimbarea din lege care aduce bani mai puțini pentru unii salariați

Am o problemă cu cei care ne-au obligat să facem aceste majorări de taxe care au fost și în luna octombrie, rezultatul unor jaloane din PNRR”, a declarat Florin Roman în Parlament.

Deputatul liberal mai susține că amendamentul este împotriva USR.

„Acest amendament este împotriva USR, partidul care a impus taxe noi”, a precizat Roman.

Poți citi: Spunem ADIO acestui tip de făină. Președintele Iohannis a promulgat legea!

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult