Știri interne

Se vinde Crama Birăuaș. Cât costă una dintre cele mai importante crame din România. Proprietatea are 10 camere, 5 băi și 3 pivnițe

10 Nov, 12:58 • stefan.vlad
Se vinde Crama Birăuaș. Proprietatea are o suprafață utilă 1,260 mp și beneficiază de 10 camere, 5 băi și 3 pivnițe pentru depozitare vinuri cu suprafața de 200 mp fiecare. Terenul pe care este situat imobilul are o suprafață de 4 hectare, cu 3,13 hectare de plantație de viță certificată D.O.C Miniș și o livadă de pomi fructiferi.
Se vinde Crama Birăuaș. Cât costă una dintre cele mai importante crame din România. Proprietatea are 10 camere, 5 băi și 3 pivnițe

Se vinde Crama Birăuaș. Romania Sotheby’s International Realty anunță listarea spre vânzare a Pivnițelor și a Cramei Birăuaș, județul Arad, la prețul de 950.000 de euro. Pachetul de vânzare cuprinde și 60.000 de sticle de vin premium îmbuteliate.

Se vinde Crama Birăuaș

Crama Birăuaș este o proprietate cu istorie seculară, care a beneficiat de-a lungul timpului de recunoaștere internațională, iar scopul nostru este să o redăm circuitului economic, comercial și, de ce nu, cultural”, a declarat Constantin Prisecaru, Managing Partner Romania Sotheby’s International Realty.

Pe lângă cramă și echipamentele necesare vinului, există și o mini-distilerie unde sunt produse distilate de înaltă calitate din vin și tescovină ( „Grappa“ ), precum și un vin special fortifiat („vin de noix“).

Proprietatea se vinde împreună cu utilaje/ echipamente producție vin/ distilat și prelucrare vie (lista completă disponibilă la cerere), un pachet de branding și ecommerce nou (site nou, shop online integrat, rebranding logo, etichete, cărți vizită, listă vin etc), contracte comerciale interne – retail și HoReCa, precum și export în China.

Alături de vie sunt și două corpuri de casă (colne vechi construite la mijlocul secolului XIX) de 380 mp în total, amenajate ca spațiu de degustare și relaxare, o clădire de producție de 210 mp, 200 mp de pivnițe boltite plus terase acoperite și un pod mansardabil de cca. 200 mp.

default

La Birăuaș se face vin din 1801, pe atunci sub numele Domeniile Josef Domany, furnizor oficial al Curții Imperiale de la Viena care dobândește acest statut de K.U.K. Hoflieferant în 1899 la Viena.

Citeşte şi: Vilă de 1500 mp în Snagov, la vânzare pentru 4,2 milioane de euro

Despre Sotheby’s International Realty

Sotheby’s International Realty a fost fondată în anul 1976 ca divizie imobiliară destinată clienților reputatei casei de licitații Sotheby’s. Astăzi, amprenta globală a companiei s-a extins la aproape 1.000 birouri situate în 75 de țări și teritorii din întreaga lume, din care 45 de birouri deținute direct de companie și amplasate în mari orașe și stațiuni.

În februarie 2004, Realogy a intrat într-o alianță strategică pe termen lung cu Sotheby’s, operatorul casei de licitații. Acordul a prevăzut licențierea numelui Sotheby’s International Realty și dezvoltarea unui sistem de franciză, format dintr-o rețea de afiliați, în care fiecare birou este deținut și operat independent. Sotheby’s International Realty își sprijină afiliații și agenții cu un vast portofoliu de resurse operaționale, marketing, recrutare, educație și dezvoltare a afacerilor.