- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Secretele din viața lui Petre Daea ies la suprafață. Cine este femeia pentru care ministrul a riscat enorm

31 Oct, 09:30 • Cornel Ghimeșan
Viața personală a ministrului Agriculturii, Petre Daea, se pare că a fost una cel puțin agitată, presărată cu de toate. Ministrul se mândrește cu copiii și nepoții săi, pe care încă îi ajtă cu bani, din când în când.
Secretele din viața lui Petre Daea ies la suprafață. Cine este femeia pentru care ministrul a riscat enorm

Petre Daea a făcut dezvăluiri șocante în cadrul emisiunii lui Denise Rifai de la Kanal D. Acesta a fost propus recent de Marcel Ciolacu, președintele PSD, ca posibil candidat la funcția supremă în stat. Și viața intimă a lui Daea a fost discutată în cadrul emisiunii, actualul ministru al Agriculturii dezvăluind, într-un access de sinceritate, că, de fapt, ar fi fost căsătorit de trei ori, nu de două ori, așa cum apare în CV-ul lui oficial.

Citește și: Produsele fermierilor români ajung pe rafturi! METRO intră pe lista magazinelor aprovizionate de Casa Unirea!

Într-un moment de sinceritate absolută, întrebat dacă încă îi mai cer bani fetele sale, Petre Daea a dezvăluit și o informație neașteptată. Ministrul a susținut că are trei copii și trei căsătorii, nu doar două, așa cum se știa.

„De fiecare dată când mă întâlnesc, indiferent cu care dintre ele, dacă am în buzunar, le dau. Pentru că așa simt eu. O fac mai des cu cea mică, pentru că are și un băiețel. Sunt bunic la patru nepoți. Iată că ați greșit atunci când ați spus că am doi copii.

Nu, am trei fete și trei căsătorii. Iată, pentru exactitatea informării dumneavoastră și pentru a pune în pagina aceasta a realității situația lui Petre Daea. Din acest punct de vedere n-am niciun regret, dimpotrivă, mă mândresc cu acești copii, pe care îi consider și îi voi considera tot timpul parte din sufletul meu și mă voi comporta ca atare”, a dezvăluit Petre Daea în fața lui Denise Rifai.

Secretele din viața lui Petre Daea ies la suprafață. Cine este femeia pentru care ministrul a riscat enorm
Secretele din viața lui Petre Daea ies la suprafață. Cine este femeia pentru care ministrul a riscat enorm

Petre Daea se luptă pentru iubire

De-a lungul anilor, actualul ministru al Agriculturii a avut parte de întâmplări cât se poate de ”agitate” atunci când vine vorba de relațiile amoroase. Secretos din cale afară din fire când vine vorba de acest subiect, Petre Daea ar fi fost implicat în adevărate lupte pentru inima actualei sale soții.

Mai exact, în trecut, presa publica o poveste cât se poate de savuroasă cu privire la viața amoroasă a ministrului. Astfel, cu ani în urmă, Petre Daea a avut parte de un moment violent. Totul din cauza amantei din acel moment, femeia care i-a devenit, între timp, soție.

Conform ziarului Puterea, Petre Daea a fost în situația de a se ”întâlni” cu pumnii unui alt bărbat, la acea vreme soțul femeii pe care o iubea ministrul. Evenimentul, care ar fi avut loc într-unul dintre mall-urile Capitalei, ar fi fost deosebit de agitat, iar actualul ministru a avut nevoie de câteva zile de ”concediu medical”, el fiind, pe atunci, senator.

Alte articole: Românii asistați social ar putea primi alocația de hrană mai mare. Suma este infimă! Aceasta ar ajunge la 10 lei/zi

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult