- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Simona Halep a ajuns pe mâna medicilor. Ce mesaj a transmis sportiva, după revenirea din anestezie

12 Sep, 11:24 • Bumbeneci Diana
Simona Halep a ajuns pe mâna medicilor. Ce mesaj a transmis sportiva, după revenirea din anestezie

Simona Halep a publicat astăzi primul mesaj, după ce a suferit o intervenție chirurgicală. După ce a divorțat de Toni Iuruc, fostul lider mondial este gata să apeleze la cât mai multe schimbări, toate benefice pentru viața sa personală și profesională.

Halep, primul mesaj după intervenția chirurgicală

Deși se credea că Simona nu s-a înscris la turneele de tenis pentru că a ales să se recupereze după divorț, ei bine, se pare că sportiva avea nevoie să își rezolve anumite probleme de sănătate ce nu o lăsau să se odihnească, dar și să se antreneze corect. După intervenția suferită, Simona Halep a ținut să le transmită celor de acasă și un mesaj. Simona a fost operată de un medic român și se află în recuperare.

Salut! După cum unii poate ştiaţi, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas şi lucrurile s-au înrăutăţit în timpul verii, mai ales la Washington. Această problemă nu mă lăsa să respir şi lucrurile să înrăutăţeau noaptea, când nu puteam respira deloc pe nas. Singurul mod prin care putea fi rezolvată această problemă era o intervenţie chirurgicală. Doctorul Daniel Popescu este cel care a efectuat-o şi a folosit această oportunitate pentru a face şi o intervenţie estetică. De asemenea, vreau să mulţumesc şi medicului anestezist, dr. Uleia Alex. Totul a decurs foarte bine. Voi avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a face efort fizic.Ne revedem curând pe terenul de tenis!”, a scris Simona Halep pe rețelele de socializare.

Se pare că Simona Halep nu a mai evoluat din 29 august, când a fost eliminată în primul tur la US Open. Cu toate acestea, sportiva ar putea reveni la marile turnee ce vor avea loc în luna octombrie. Deși nu a avut noroc la US Open, Simona a coborât astăzi pe locul 9 în clasamentul mondial.

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult