- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Simona Halep a fost prinsă dopată: „Începe cel mai greu meci din viața mea. Mă confrunt cu o situație nedreaptă”

21 Oct, 16:58 • Claudia Simion
Simona Halep a făcut un anunț complet neașteptat. Tenismena a dezvăluit că a fost testată pozitiv cu o substanță interzisă, în mod nedrept, și spune că e "cel mai mare șoc din viața mea".
Simona Halep a fost prinsă dopată: Începe cel mai greu meci din viața mea. Mă confrunt cu o situație nedreaptă

Simona Halep mărturisește că nu ar face așa ceva niciodată fiindcă e „complet împotriva valorilor cu care am fost educată”.

„Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv cu o substanța Roxadustat într-o cantitate extrem de mică, ceea ce a venit cu cel mai mare șoc din viața mea.

În toată cariera mea, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciun moment prin minte, fiind complet împotriva valorilor cu care am fost educată. Confruntându-mă cu o situație atât de nedreaptă, mă simt complet confuză și trădată.

Mă voi lupta până la final ca să dovedesc că niciodată nu am luat vreo substanță interzisă și am speranța că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală.

Nu e vorba de titluri sau bani. E vorba despre onoare și despre dragostea pentru jocul de tenis pe care am dezvoltat-o în ultimii 25 de ani”, a declarat Simona Halep.

În momentul de față, Simona Halep a luat o pauză de la tenis pentru a reuși să treacă de toate problemele din ultima perioadă, implicit divorțul de  Toni Iuruc. Cei au decis să meargă pe drumuri separate la mai puțin de un an de la căsătorie. Alte schimbări importante care au marcat-o pe tenismenă în ultimul timp sunt schimbarea echipei manageriale și o operație la nas.

Tags: