- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Situație dramatică în București. În plină perioadă de vară, o nouă avarie lasă peste 6000 de blocuri fără apă caldă

08 Aug, 12:20 • Bumbeneci Diana
Un nou duș rece pentru Bucureșteni! Termoenergetica lasă peste 6000 de blocuri fără apă caldă toată săptămâna.
Situație dramatică în București. În plină perioadă de vară, o nouă avarie lasă peste 6000 de blocuri fără apă caldă

În plin sezon de vară, peste 6.000 de blocuri din toate sectoarele Capitalei sunt afectate de o nouă avarie la reţeaua de termoficare. Astfel, bucureștenii vor fi din nou văduviți de apă caldă.

O nouă avarie lasă peste 6000 de blocuri fără apă caldă

Termoenergetica

a anunțat că 70% din blocurile din București nu au apă caldă. Este vorba de peste 5000 de blocuri dintr-un total de 9200 care nu au apă caldă deloc, iar altele 1500 care sunt deficitare.

Cât despre motivele pentru care s-a ajuns la această situație, este vorba de noi avarii la rețeaua de termoficare, însă situația nu este deloc una nouă pentru că s-a tot repetat pe tot parcursul verii. Între timp, reprezentanții instituției promit că avariile de acum vor fi rezolvate și că nu vor mai exista probleme pe timpul iernii.

Mai poți citi: Ciclonul care a făcut prăpăd în Slovenia ajunge și în România. Furtunile vor provoca tornade pe teritoriul țării noastre

avarie Termoenergetica
avarie Termoenergetica

În acest context, primarul Capitalei, Nicușor Dan, promitea la început de mandat apă caldă și schimbarea a 300 de kilometri de rețea de termoficare, însă până în acest moment nu a reușit să schimbe mai mult de 20 sau 30 de kilometri pe an.

Anul acesta a promis însă că va încerca să schimbe măcar 50 de kilometri de rețea de termoficare, însă nici această idee nu pare a fi una fezabilă. În aceste condiții, și cu CET Grivița închis, se anunță cea mai grea iarnă pentru bucureșteni.

Te mai poate interesa și: ING face anunțul zilei pentru milioane de români. Se lansează proiectul anului 2023

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult