- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Somnul la stat! Șefa, cu salariu de 8.000 de lei, prinsă cum doarme ca un prunc pe biroul său

26 Apr, 15:50 • Constantin Cristina
Șefa la stat, cu un salariu extravagant, a fost filmată în timp ce dormea cu capul pe birou în timpul programului de lucru.
Somnul la stat! Șefa, cu salariu de 8.000 de lei, prinsă cum doarme ca un prunc pe biroul său

O șefă de serviciu în cadrul instituției publice a fost surprinsă dormind în timpul programului de lucru, acest lucru iscând o întreagă anchetă la Târgu Jiu, a transmis antena 3 CNN.

Femeia, funcționară a teatrului din localitate, dormea pe scaun, cu capul pe biroul său, unde, de fapt, trebuia să muncească.

Citește și: Marius Budăi: „Nu vorbim de o îngheţare a salariilor!”. Ce se întâmplă cu românii care au venituri mai mari de 25.000 de lei

Șefa, cu salariu de 8.000 de lei, prinsă cum doarme ca un prunc pe biroul său

Primarul din Târgu Jiu, în subordinea căruia se află teatrul, a cerut o anchetă. Nu de aceeași părere este managera Teatrului care spune că ar fi avut o discuție cu salariata, iar somnul la birou s-ar fi produs în afara orelor de lucru.

Șefa Teatrului din Târgul Jiu
Șefa Teatrului din Târgul Jiu

 

Aceasta a fost angajată la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu pe funcția de șef serviciu producție, ajungând la un venit lunar de 8.000 de lei. Cel mai probabil a fost filmată de către colegii de serviciu, în timp ce dormea. După tot scandalul iscat, femeia nu a mai putut fi contactată.

După toate tensiunile din politică privind reducerea cheltuielilor bugetare, a apărut încă o măsură care precizează impozitarea salariului mai mare decât cel al președintelui, a anunțat Romania Libera.

Premierul Nicolae Ciucă este cel care a adoptat această măsură de impozitare cu 16% salariile angajaților care sunt mai mari decât cel al președintelui, care urmează să fie adoptată prin OUG, ulterior întră în vigoare de pe 15 mai. Așadar, se va impozita doar partea din salariu care depășește venitul oficialului.

„Nu discutăm despre supraimpozitare, ci de impozitarea anumitor venituri. Ideea de bază a fost impozitarea celor care au salarii mai mari decât al Președintelui. Așteptăm să se vină cu măsura, așteptăm analiza Ministerului Finanțelor”, a spus prim-ministrul Nicolae Ciucă.

Această măsură ce privește supraimpozitarea veniturilor s-a făcut auzită în urma ședinței de coaliție care a avut loc luni seară. De asemenea, tot prin OUG se va decide și înghețarea angajărilor, ar putea intra în vigoare de pe 15 mai, făcând excepție sistemul educației, sănătății și a posturilor unice. Această măsură ajută la reducerea a 10 milioane de lei din buget.

Alte articole: OFICIAL! S-a stabilit ce se întâmplă cu salariile mai mari decât cel al președintelui. Cu cât vor fi impozitate veniturile românilor?