- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Start la angajări pentru români! Salariile trec de 10.000 de lei. Dosarele se depun până pe 1 martie

16 Feb, 19:01 • Bumbeneci Diana
S-a dat startul angajărilor de mare interes pentru români! Salariile depăşesc 10.000 de lei, iar dosarele se pot depune doar până la 1 martie 2023.
Start la angajări pentru români! Salariile trec de 10.000 de lei. Dosarele se depun până pe 1 martie

S-a dat startul înscrierilor pentru un nou concurs plin de beneficii pentru români. Este vorba despre înscrierea la concursul organizat de Direcția Regională a Finanțelor Publice (DRFP) din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).

Noi șanse de angajări pentru români

De data aceasta, la ANAF se fac 300 de angajări la regionala București și urmează recrutări de personal și în țară. Șeful ANAF anunța pe finalul anului trecut planuri pentru angajări record. DRFP a publicat anunțul de recrutare pentru 307 de posturi vacante din București pentru aparatul propriu și unitățile subordonate ale instituției publice,.

În prima etapă a concursului, până la 1 martie 2023, candidații sunt așteptați la Registratura Direcției Regionale a Finanțelor Publice din București (strada prof. Dr. Dimitrie Gerota, nr. 13, sector 2), de luni până joi, în intervalul orar 8.30-16.30, iar vinerea între orele 8.30-14.00.

Ai mai putea citi: Statul oferă bani înapoi românilor! Ce persoane vor avea parte de venituri financiare

Angajare la ANAF
Angajare la ANAF

În ceea ce privește pozițiile disponibile pentru recrutare, acestea vizează posturile de:

  • inspector casier;
  • referent casier;
  • consilier;
  • expert;
  • auditor.

De altfel, tot pe site-ul ANAF, la adresa oficială, se pot găsi cu ușurință toate condițiile de participare la concurs și actele necesare în dosarul de înscriere.  Detaliile pot fi consultate aici.

Ce trebuie reținut este faptul că procesul efectiv de recrutare se va întinde pe o perioadă destul de lungă de timp, poate și chiar luni întregi. Mai exact, proba scrisă a concursului va avea loc în zilele de 14, 15, 16 și 17 martie 2023, iar interviul în termen de maximum cinci zile de la data susținerii examenului scris. Cele două examinări vor fi susținute la adresa DRFP din București: str. Prof. Dr. Dimitrie Gerota, nr. 13, sector 2.

Detaliile financiare ale celor peste 300 de posturi disponibile la DRFP nu au fost publicate până la momentul redactării articolului. În acest sens, veniturile fixe sunt suplimentate de sporuri şi prime în funcţie de cuantumul amenzilor date. Conform informațiilor, la ANAF un consilier ia între 7000 și 10.000 lei pe lună și un sport de 1.100 – 1.500 lei pe lună.

Ai mai putea citi: Românii se întreabă dacă pot obține fonduri europene pentru achiziția unui teren agricol! Un specialist lămurește problema

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult