- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Stelian Balta, „tăticul criptomonedelor”, apariție de senzație într-un documentar Netflix. Miliardarul român a fost prezent în seria „Formula 1: Drive to Survive”

26 Feb, 11:51 • Bocioacă Bianca
Tânărul miliardar Stelian Balta, în vârstă de 35 de ani, a avut o apariție surpriză, cunoscută drept cameo, în documentarul de pe Netflix „Formula 1: Drive to Survive”.
Stelian Balta, „tăticul criptomonedelor”, apariție de senzație într-un documentar Netflix. Miliardarul român a fost prezent în seria „Formula 1: Drive to Survive”

Miliardarul român din domeniul criptomonedelor, Stelian Balta, a apărut în episodul 5 din sezonul 6 al serialului documentar Netflix „Formula 1: Drive to Survive”.

Acest cameo speca îl înfățișează pe Stelian alături de delebrul pilot francez Pierre Gasly, pe un iaht de lux din Monaco.

Apariția lui Stelian Balta în cel mai popular documentar despre Formula 1 din lume oferă o perspectivă rară asupra vieții de lux asociae cu acest sport și demonstrează legătura dintre lumea financiară digitală și cea a automobilismului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Stelian Balta (@stelyb)

Citește și: Litoralul de la munte. Stațiunea din România care a devenit vedetă pe Netflix. Nu mulți au auzit de ea

Miliardarul, o figură proeminentă în lumea criptomonedelor, adaugă seriei un element suplimentar de entuziasm. Interacțiunea sa cu Pierre Gasly, unul dintre cei mai talentați piloți de Formula 1, subliniază creșterea influenței personalităților din domeniul financiar digital în media mainstream.

„Formula 1: Drive to Survive” este o serie urmărită de circa 7 milioane de oameni, care oferă o perspectivă unică asupra momentelor și personaităților care definesc acest sport.

Citește și: Netflix aduce schimbarea anului 2024 pentru cei care au abonament

Cine este Stelian Balta

Stelian Balta este unul dintre cei mai de succes români și cunoscut pe plan global în lumea finanțelor finanțelor și crypto, fiind celebru pentru contribuțiile semnificative și perspectiva sa vizionară. Acțiunile sale în spațiul crypto l-au marcat ca fiind un lider influent în acest domeniu, potrivit mediaflux.ro.