- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Sunt disponibile locuri de muncă cu 20.000 de lei salariu pe lună. Ce condiții trebuie îndeplinite pentru a te angaja

20 Sep, 21:21 • stefan.vlad
Sunt disponibile locuri de muncă cu 20.000 de lei salariu pe lună. Venitul minim brut în România este de 3.000 de lei, urmând ca acesta să crească la 3.300 de lei începând cu 1 octombrie, dar există și joburi care sunt plătite mult mai bine. De exemplu, în IT se caută specialiști și se oferă salarii destul de bune.
Sunt disponibile locuri de muncă cu 20.000 de lei salariu pe lună. Ce condiții trebuie îndeplinite pentru a te angaja

Sunt disponibile locuri de muncă cu 20.000 de lei salariu pe lună. Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) caută un specialist IT pentru Direcția Tehnologia Informației, iar salariul este de aproape 4.000 de euro.

Pentru a accesa un astfel de post este nevoie de experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date. Proba scrisă va avea loc pe 9 octombrie 2023, iar termenul limită pentru înscrieri este 2 octombrie 2023.

Citește și: Vești excelente pentru românii aflați în căutarea unui job. Instituțiile care oferă cele mai multe locuri de muncă

Sunt disponibile locuri de muncă cu 20.000 de lei salariu pe lună

Vrei să fii parte din echipa care contribuie la dezvoltarea sistemelor și platformelor software ale CNAS? Vrei să ai un salariu de 19.857 de lei, echivalentul a 3971 de euro? Avem 5 poziții deschise pentru Specialiști IT&C în cadrul Direcției Tehnologia Informației!

Dacă ai experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date, ești candidatul potrivit!

Proba scrisă va avea loc pe 9 octombrie 2023, iar termenul limită pentru înscrieri este 2 octombrie 2023.

Pentru mai multe detalii și condiții de participare, consultați anunțul complet pe site-ul nostru (Link: bit.ly/3EJsBDA) sau contactați

Direcția Resurse Umane, Salarizare și Evaluare Personal la 0372309240.

Oportunitatea de a contribui la proiecte inovatoare în domeniul sănătății te așteaptă!”, este anunţul CNAS publicat pe Facebook.

Topul oraşelor cu cele mai multe oferte de locuri de muncă la stat

Lunile de vară au adus aproximativ 5.700 de oportunități pentru cei care au fost în căutarea unui job în aparatul de stat. Mai mult de jumătate din acest număr, respectiv 3.036, au fost postate în luna iunie.

În iulie, a urmat o scădere abruptă la nivelul angajărilor noi, în condițiile în care candidații au putut aplica la doar 826 de joburi. August, în schimb, marchează o ușoară revenire, cu 1.800 de posturi vacante în instituțiile de stat.

Începem să vedem, de la o lună la alta, fluctuații în ceea ce privește angajările de la stat, în condițiile în care acesta era un sector destul de liniar. Ce rămâne neschimbată, în schimb, este nevoia de candidați aproape exclusiv din zona funcțiilor de execuție, de care este nevoie în special pentru instituțiile locale. Din cele 5.700 de joburi postate, 390 reprezintă funcții de conducere, iar restul sunt funcții de execuție”, spune Bogdan Badea. (Citește AICI mai multe detalii)