- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Super-ofertă de weekend la Lidl! Supermarketul pune la promoție câteva produse căutate de toți românii

24 May, 23:34 • Adrian Popovici
Lidl vine cu o noi oferte speciale pentru români în acest weekend. Aflați din acest articol care sunt produsele care vor putea fi cumpărate la prețuri speciale.
Super-ofertă de weekend la Lidl! Supermarketul pune la promoție câteva produse căutate de toți românii

Lidl este unul dintre lanțurile de supermarketuri care și-a obișnuit clienții cu o gamă largă de produse care să satisfacă toate gusturile. În plus, pentru a-i convinge să vină la cumpărături retailerul anunță o serie de produse reduce care în general nu stau prea mult pe rafturi notează Cancan.

De la sâmbătă, 25 mai 2024, Lidl vine cu oferte și reduceri pentru clienții săi fideli. Pentru cei în căutare de alimente proaspete și gustoase, este momentul perfect să-și umple coșurile de cumpărături la prețuri irezistibile.

Alimentele de pe rafturile supermarketurilor sunt vândute la prețuri accesibile la Lidl. Fie că sunteți în căutare de carne proaspătă sau de o băutură răcoritoare pentru zilele calde de vară, acest lanț de magazine are tot ce vă trebuie la prețuri speciale.

Lidl
Lidl

Te-ar putea interesa și: Oferta ”3 la preț de 2” din supermarketuri, pe placul românilor. Câți bani economisesc clienții care cumpără în acest mod

Ce produse scoate Lidl la ofertă în acest weekend?

În acest weekend, Lidl vine cu o gamă largă de produse la prețuri reduse. Printre ofertele care se vor epuiza rapid se numără și cafeaua măcinată Gold,. Aceasta va avea un preț special de doar 7,79 lei pentru un pachet de 250 de grame.

Românii care merg în weekend la cumpărături vor avea parte și de alte oferte incredibile. De exemplu, puteți achiziționa fleică de porc fără os și fără șorici la doar 2,19 lei pentru fiecare sută de grame.

Cei care adoră gustul crenvurștilor polonezi, vor avea parte de o surpriză specială. Vor putea cumpăra pachet de 500 de grame la doar 9,99 lei. Acești crenvurști sunt fabricați din carne de porc și sunt o alegere perfectă pentru grătarul de weekend sau pentru o gustare rapidă.

Lidl vine și cu o ofertă specială pentru o băutură carbogazoasă iubită de mulți. Cu un stoc limitat și un preț incredibil de doar 5,49 lei, această băutură se va epuiza rapid.

Citește și: Ofertă specială pentru români! Supermarketul care dă mai mulți bani pentru sticlele cu sigla SGR

Tags: