- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Super ofertă la Lidl sâmbătă, 27 aprilie 2024! Un produs cumpărat adesea de români se întoarce pe rafturile magazinelor

26 Apr, 21:40 • Fundeanu Madalina
Oferte de neratat în acest weekend la Lidl! Ce produse poți găsi la reducere de Florii.
Super ofertă la Lidl sâmbătă, 27 aprilie 2024! Un produs cumpărat adesea de români se întoarce pe rafturile magazinelor

Lidl vine cu o ofertă greu de refuzat în acest sfârșit de săptămână. Un produs pe care românii îl cumpără adesea și care se epuizează rapid din stoc intră la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024, conform România TV.

Oferte de neratat în acest weekend la Lidl!

Mai exact, pulpele superioare de pui vor fi reduse cu 21% weekend ul acesta, la Lidl. Reducerea de preț apare chiar înainte de Duminica Floriilor, momentul ideal pentru cei care vor să se bucure de un grătar în aceste zile. Prețul pulpelor superioare de pui va fi de 11.99 lei, în loc de 15.29 lei, cât era înainte.

Lista promoțiilor de la Lidl nu se termină aici. Retailerul își surprinde clienții și cu un tort special de aniversare. Celebrul tort cu cremă și fructe de pădure va fi redus cu 40%, ajungând la prețul de doar 27.99 lei. Mai mult de atât, cafeaua măcinată Bellarom Gold va fi disponibilă cu o reducere de 40%, la prețul de 14.99 lei pentru o pungă de 500 de grame.

Dacă doriți să vă răsfățați cu un mic dejun delicios și sănătos, trebuie să știți că avocado va fi redus cu 40%, ajungând la prețul de 8.99 lei pentru o plasă de 700 de grame. De asemenea, și apa tonică, numai bună pentru mesele festive în familie, va avea un preț special de 7.59 de lei, cu stocuri limitate.

Ai mai putea citi și: Șoferii pot circula acum pe unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România! A fost inaugurat vineri, 26 aprilie

Lidl
Lidl

Toate aceste oferte sunt disponibile doar în acest weekend la Lidl. Astfel, clienții sunt încurajați să profite de reduceri în timp util pentru a se bucura de produsele preferate la cele mai avantajoase prețuri!

Unde se produc lactatele Pilos vândute la Lidl

Marca de lactate Pilos este una dintre cele mai ieftine disponibile în supermarketurile românești. Brandul a fost preluat, în 2020, de Fabrica de Lapte Braşov. Așadar, celebra marcă de lactate se produce chiar în orașul de sub Tâmpa, informează Ziarul Financiar.

Până de curând, pe eticheta produselor marca Lidl, inclusiv pe laptele și iaurturile Pilos, se regăseau sintagme precum „produs în UE” sau „produs în România”. Totuși, Dorin Cojocaru, preşedinte al Asociaţiei Patronale Române din Industria Laptelui, a dezvăluit că nu este obligatoriu ca numele procesatorului să apară pe ambalajul produselor marcă proprie. Potrivit acestuia, ștampila sanitar-veterinară este suficientă pentru comercializarea în legalitate a produsului.

„Ne propunem să avem din ce în ce mai multe produse româneşti la raft, iar în acest moment, majoritatea articolelor proaspete, cum sunt lactatele sau carnea, provin majoritar din România“, apare notat pe site-ul Lidl România.

Vezi și alte știri: Se lansează ghidul e-Transport. Marcel Boloș: „Este un sistem creat special pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală”