- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Tarom anunță decizii istorice. Zeci de mii de români vor fi afectați

07 Oct, 11:37 • Bumbeneci Diana
Românii nu vor mai putea achiziționa bilete de la Tarom pentru două mari destinații. Anunțul a fost făcut de companie, iar decizia va fi aplicată începând cu 28 octombrie 2022.
Tarom anunță decizii istorice. Zeci de mii de români vor fi afectați

Tarom va suspenda de la sfârșitul acestei luni zborurile spre două mari destinații preferate de români. Este vorba despre Barcelona și Viena. Cursele vor fi suspendate pe termen nelimitat.

Tarom nu mai organizează curse către Barcelona și Viena

Conform datelor prezentate în sistemul de rezervări de pe site-ul Tarom, cele două rute, Barcelona și Viena, nu vor mai fi operate după data de 28 octombrie 2022. De altfel, românii trebuie să știe și că aceste două rute nu mai apar nici în programul de zbor nici pentru sezonul de vară al anului 2023, care debutează la finalul lunii martie.

Tarom a decis să modifice anumite zboruri. Hotărârea va afecta zeci de mii de români, mai ales în perioada următoare, anunță România Tv.

 Tarom anunță decizii istorice. Zeci de mii de români vor fi afectați
Tarom anunță decizii istorice. Zeci de mii de români vor fi afectați

Te-ar mai putea interesa și: Enel confirmă oficial că facturile vor întârzia. Iată mesajul primit de români

În acest sens, pentru a pleca la Barcelona, românii mai pot apela doar la o singură variantă fără escală, compania low cost Wizz Air. De partea cealaltă, pentru Viena sunt mai multe oferte ce vin de la Viena, respectiv companiile Austrian Airlines, Ryanair şi Wizzair. În ambele situații, biletele vor deveni mai scumpe cu siguranță, deoarece companiile vor ști ce nevoie mare au românii de aceste zboruri.

În sezonul de iarnă 2022/2023, compania aeriană de stat va opera zboruri regulate din București către 20 de destinații internaționale. Este vorba despre Amman, Amsterdam, Atena, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Cairo, Chișinău, Frankfurt, Istanbul, Londra, Madrid, Munchen, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia și Tel Aviv, mai notează sursa citată.

La ora actuală, Tarom operează două zboruri pe săptămână între București și Viena, vinerea şi duminica, iar pe ruta București – Barcelona zboară de trei ori pe săptămână, miercurea, vinerea şi duminica.

Mai poți citi și: Antreprenorii sprijină majorarea salariului minim la 3.000 de lei, însă pun condiții serioase. Ce-i așteaptă pe români

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult