- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

TAROM introduce noi zboruri. Biletele vor costa 85 de euro de la această dată

14 Sep, 22:54 • Constantin Cristina
TAROM introduce noi zboruri pe această rută. Prețurile biletelor vor porni de la 85 de euro pe segment.
TAROM introduce noi zboruri. Biletele vor costa 85 de euro de la această dată

TAROM introduce mai multe zboruri pe relația București-Chișinău, începând din 24 septembrie. Operatorul aerian național a dezvăluit că tarifele pentru un bilet vor avea un preț de pornire de la 85 de euro pe fiecare tronson, conform anunțului făcut joi, a precizat digi24.ro.

Citește și: Tarom a înregistrat cel mai mare grad de ocupare din ultimul deceniu. Factorul de încărcare al companiei, mai mare cu 10% chiar decât în perioada pre-pandemică

TAROM introduce noi zboruri. Biletele vor costa 85 de euro de la această dată

Societatea va efectua zboruri adiționale în fiecare sfârșit de săptămână, atingând un total de 21 de curse dus-întors săptămânal.

„Compania TAROM a decis să vină în întâmpinarea creşterii de trafic pe relaţia Chişinău-Bucureşti, prin suplimentarea zborurilor. Modificările în programul de zbor încep din 24 septembrie, dar pasagerii pot începe să achiziţioneze bilete, inclusiv pentru frecvenţele suplimentare începând de astăzi”, se arată în comunicat.

Conform informației furnizate de sursă, costurile pentru un bilet către sau dinspre Chișinău încep de la 85 de euro pe fiecare segment, incluzând transportul unui bagaj de cală cu o greutate de 23 de kilograme și un bagaj de mână de 8 kilograme, toate acestea fiind oferite gratuit. Toate taxele sunt, de asemenea, incluse în acest preț.

TAROM
TAROM

„TAROM este operatorul tradiţional care a menţinut vie conexiunea dintre Chişinău şi Bucureşti. Operăm pe această relaţie din 1997. Pentru că un procent semnificativ dintre pasageri folosesc serviciile noastre pentru a se conecta la reţeaua de rute operate de companie am decis să le oferim mai multă flexibilitate prin introducerea noilor zboruri. În continuare, rămânem cea mai bună ofertă pe această rută, cu toate serviciile integrate în preţ, fără costuri ascunse”, a declarat Monica Cramer, director comercial TAROM.

Compania oferă opțiuni flexibile de conectare pentru călătorii din Republica Moldova, care pot ajunge la 20 de destinații internaționale prin intermediul Aeroportului Otopeni, inclusiv 5 în Orientul Mijlociu, sau la oricare dintre cele 7 destinații interne din portofoliul operatorului național.

Alte articole: Salariații Tarom se pregătesc de grevă. 1.211 de angajați sunt nemulțumiți de venituri. „Sunt foarte slab plătiţi în continuare”