- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

TikTok lansează funcția Direct Post, o facilitate care permite postarea clipurilor direct din cadrul aplicaţiilor de editare video

11 Oct, 15:56 • Stefan Simion
TikTok lansează funcția Direct Post cu ajutorul căreia va fi permisă postarea filmărilor pe platformă direct din cadrul unora dintre aplicaţiile de prelucrare video.
TikTok lansează funcția Direct Post, o facilitate care permite postarea clipurilor direct din cadrul aplicaţiilor de editare video

Noua funcţionalitate este compatibilă cu o serie întreagă de aplicaţii de prelucrare video, printre care Adobe Premiere Pro, Adobe Express, CapCut, DaVinci Resolve, SocialPilot, şi Twitch Clip Editor. Înainte de a posta dintr-o astfel de aplicaţie, utilizatorii trebuie să se autentifice, logându-se în contul de TikTok.

TikTok lansează funcția Direct Post. Ce facilități aduce

Prin Direct Post vor putea fi accesate mai multe facilităţi ale platformei sociale direct din aplicaţia de editare video. Astfel, utilizatorii vor putea configura subtitrări sau își vor putea selecta audiența direct din aplicaţiile de prelucrare video, înainte de postarea efectivă a creaţiilor, scrie ts2.shop

Integrarea se face prin intermediul API-ului Content Posting, care va fi disponibil şi altor dezvoltatori de aplicaţii creative şi, pe viitor, va suporta şi imagini, alături de video.

Și încă o veste bună. De acum, postările pot fi programate oricând prin intermediul platformelor de gestionare a conţinutului de pe reţelele sociale.

Citeste si Vestea momentului! TikTok impune noi reguli pentru influenceri. Ce prevede noua legislație europeană

Parteneri care adoptă funcția Direct Post

Această adiție permite TikTok să beneficieze de avansurile în peisajul mai larg al aplicațiilor de creativitate, inclusiv aplicațiile care utilizează tehnologia de inteligență artificială în editarea video. Aplicațiile partenere cu TikTok trec printr-un proces de auditare înainte de a li se acorda acces la interfața de programare a aplicației Direct Post.

TikTok

Un partener cheie, Adobe, oferă acum Direct Post din Adobe Premiere Pro, care oferă instrumente de editare video cu inteligență artificială, și Adobe Express, o aplicație ușoară de creativitate cu inteligență artificială.

Citeste si SRI demontează TikTok! Autoritățile române fac primii pași pentru interzicerea platformei care a devenit un real pericol pentru populație „Chinezii pot să activeze microfonul, camera”

Alți parteneri care adoptă funcția Direct Post sunt CapCut, o unealtă populară de editare video din cadrul companiei-mamă TikTok, ByteDance, și SocialPilot, o unealtă de marketing pe rețelele sociale care automatizează postările pe rețelele sociale. Și streamerii de pe Twitch pot utiliza Twitch Clip Editor pentru a converti clipurile lor în modul portret pentru partajarea directă pe TikTok și pentru a le exporta ca scrisori în vederea editării ulterioare.

TikTok menționează că suportul pentru fotografii al aplicației Direct Post va fi adăugat în curând.

Tags:
Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult