- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Tinerii români s-au săturat să fie angajați și vor să devină antreprenori. Uite cum ai putea câștiga 1000 de euro: „Exclus angajarea”

08 Feb, 18:49 • stefan.vlad
Tinerii români s-au săturat să fie angajați. Statisticile Eurostat arată că românii sunt cei mai expuși riscului de sărăcie şi excluziune socială din Uniunea.Europeană. Foarte mulți caută soluții să facă rost de bani mai ușor, decât să petreacă minim opt ore într-un birou, pe un salariu mediu.
Tinerii români s-au săturat să fie angajați și vor să devină antreprenori. Uite cum ai putea câștiga 1000 de euro: Exclus angajarea

Tinerii români s-au săturat să fie angajați și vor să devină antreprenori. Un bărbat a făcut o postare pe grupul de Facebook „Tineri antreprenori – sfaturi, idei și business”, în care a solicitat idei de a putea face bani, dar nu să fie angajat.

Bună ziua. O întrebare poate retorică și poate nepotrivită… dacă nu ai bani, ce activități ai putea face că să produci 1000 de euro? Exclus angajarea. Asta în ideea că plecând de la experiență realizării primei sume de 1.000 de euro vrei să dezvolți pentru mai mult”, a scris el.

Citește și: Bani pentru înființarea unei afaceri! Antreprenorii români pot obține finanțări de 300.00 de euro. Cum să aplici

Tinerii români s-au săturat să fie angajați

Răspunsurile n-au întârziat, iar imediat a apărut o adevărată dezbatere. „Bolt?”, a scris cineva. Uber, Bolt, videochat, escortă, crypto, joc piramidal, mlm…”, a scris altul. Teoretic freelancing în servicii”, a fost un alt comentariu.

Alții au venit cu ironii și cu glume: „Să vinzi sau să produci droguri că asta e la moda acum/ Bună întrebare. Ai nevoie cel puțin de o cagulă și un cuțit. Și condiție fizică/ Pistol opțional?/ Nu mai e nevoie de condiție fizică, se intră pe pile”,

Însă, au fost și persoane care au intervenit cu sugestii și idei serioase: Dacă nu ai absolut nici un ban, singurul bun de valoare ești tu, timpul tău, cunoștințele tale. Consultanță sau servicii/ Consiliere în familii. Asigurari. Pensii private etc. Două-trei seminarii în cea ce vrei sa faci”.

Depinde foarte mult ce știi sa faci și ce te pasionează, că sunt foarte multe idei de la 0 la 1.000 euro și mai mult. Pentru mine, de exemplu am început din blogging, a trebuit sa fac o investiție de 300 lei în hosting + domeniu și de acolo am învățat și am crescut. Pe atunci nu știam nimic și mi-a luat opt luni ca să fac primul meu comision de 28 de cenți, dar proiectele pe care le încep astăzi sunt mult mai rapide în creștere. Depinde foarte mult ce știi sa faci”, l-a încurajat altul.