- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Top 6 beneficii mai puțin întâlnite pe care le apreciază salariații. Înghețata gratuită este pe listă

02 Apr, 08:27 • Lupu Alexandra
N-ai fi crezut! Există 6 beneficii pe care salariații le apreciază, în ciuda faptului că sunt mai puțin obișnuite. Iată despre ce este vorba.
Top 6 beneficii mai puțin întâlnite pe care le apreciază salariații. Înghețata gratuită este pe listă

Angajatorii trebuie să știe asta! Conform unui expert în resurse umane, există 6 beneficii mai puțin obișnuite pe care le apreciază salariații, relatează ziare.com.

Beneficiile preferate de salariați

Sorina Faier este expert în resursele umane și aduce informații de interes pentru angajatori: care sunt beneficiile de care s-ar bucura salariații, chiar dacă sunt mai puțin întâlnite? Specialistul precizează că gândirea inovativă este cea care contribuie la felul în care un angajat își desfășoară activitatea.

Tocmai de aceea, expertul recomandă angajatorilor să folosească un pachet complex și creativ de beneficii. Faier a prezentat 6 avantaje pe care afaceriștii le-ar putea lua drept model.

Citește și: Vești bune pentru salariați. Dacă lucrezi în aceste domenii, vei primi mai mulți bani

Lista a început cu înghețata gratuită sau alte produse din această categorie. A lucra pentru un brand care îți oferă acces la produse și servicii, fie fără costuri suplimentare, fie cu o reducere mare, este metoda excelentă prin care angajații își pot satisface preferințele. Mai mult decât atât, beneficiul se arată util și pentru angajatori, având în vedere că salariații vor fi familiarizați cu produsele companiei.

Lista continuă cu zilele libere pentru îngrijirea animalului de acasă sau un prgoram flexibil din acest punct de vedere. Salariații ar putea avea grija necesară de animalele de companie sau, la nevoie, i-ar putea însoți la veterinar. Astfel, angajații nu ar mai trebui să folosească concediul neplătit sau zilele tradiționale de vacanță.

Plata pentru următoarea vacanță este un alt beneficiu apreciat de salariați. În acest fel, angajații nu ar mai trebui să-și consume resursele financiare pentru cheltuielile de călătorie. O vacanță la timpul ei îl poate ajuta oricând pe salariat să aibă parte de mai multă motivație din punct de vedere profesional!

Beneficii pentru salariați
Beneficii pentru salariați

Inclusiv bonusurile sau beneficiile pentru copii nou-născuți sunt o idee potrivită. Întâmpinarea unui bebeluș acasă poate fi costisitoare și stresantă. Există angajatori care oferă asistență pentru a ajuta la atenuarea costurilor și responsabilităților pe care salariații le dobândesc.

Studiile arată că, la nivel global, 13% dintre antreprenori au oferit servicii de asistență pentru consultații sau alăptare, 4% au oferit servicii de îngrijire a copiilor la fața locului, 3% au permis angajaților să aducă bebelușul la muncă și 2% au acoperit costurile pentru a expedia laptele matern acasă atunci când călătoresc în scop profesional.

Angajatorii pot realiza o cameră de odihnă și de relaxare pentru salariați. Aceste încăperi le permite angajaților să se încarce de energia de care au nevoie pentru a-și duce până la bun sfârșit activitatea. Doar 4% dintre companii au oferit un astfel de beneficiu pe parcursul anului 2022.

Nu în ultimul rând, angajatorii pot lua în considerare să le ofere salariaților ore flexibile sau reduse de muncă în timpul lunilor de vară. Angajații își vor putea organiza distracția de vară, fără a perturba activitatea profesională.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Orice angajat de la Hidroelectrica trebuie să știe asta! La ce venituri trebuie să se aștepte cei 3.640 salariați ai „perlei energiei românești”