- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Trafic restricţionat pe A2 Bucureşti-Constanţa. Se circulă în coloană în zona Fetești

18 Jun, 15:00 • Lupu Alexandra
Se circulă în coloană pe A2. Anunț de ultimă oră al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Trafic restricţionat pe A2 Bucureşti-Constanţa. Se circulă în coloană în zona Fetești

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că se circulă în coloană pe autostrada A2 pe sensul București – Constanța, în zona localității Fetești, pe sensul către Capitală, relatează ziare.com. Totul se întâmplă din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste brațul Borcea.

Trafic restricţionat pe A2

Șoferii circulă în coloană pe autostrada A2, pe sensul București – Constanța, în zona localității Fetești, pe sensul către Capitală. În zona respectivă au loc mai multe lucrări de consolidare a podului peste brațul Borcea. Traficul se desfășoară pe câteva o bandă pentru fiecare direcție.

Polițiștii procedează la oprirea circulației pe sensul către litoral pentru perioade limitate de timp, pe parcursul zilei de astăzi, 18 iunie, în vederea fluidizării. Este permisă, astfel, circulația pe două benzi pe sensul către București.

Agenții de poliție le recomandă șoferilor să ruleze cu prudență sporită, pentru a preveni accidentele rutiere. Totodată, polițiștii le recomandă românilor să păstreze distanța regulamentară între vehicule și să se asigure la schimbarea direcției de deplasare.

Citește și: PREMIERĂ în România! Încep lucrările pentru primele tuneluri pe autostradă. CNAIR: „Etapa de execuție a lucrărilor va începe peste 2 săptămâni”

Autostrada A2
Autostrada A2

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 sensul București – Constanța se circulă în coloană în zona localității Fetești, pe sensul către Capitală, acolo unde, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste brațul Borcea, traficul se desfășoară pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Pentru perioade limitate de timp, pe parcursul zilei, în vederea fluidizării, polițiștii procedează la oprirea circulației pe sensul către litoral, permițând deplasarea pe două benzi pe sensul către București.Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, informează Infotrafic.

În ceea ce privește valorile de trafic de la ora 14:00, înregistrate astăzi, Infotrafic relatează că valorile sunt ridicate pe autostrada A2, în zona stației de taxare Fetești.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că situația valorilor de trafic pe principalele artere rutiere la ora 14:00 este:

1. DN 1 Ploiești – Brașov: coloane de autovehicule între stațiunile Azuga și Bușteni, precum și în localitatea Bănești, pe sensul de mers Brașov – Ploiești.

2. DN 7 Pitești – Sibiu: trafic normal.

3. A1 București – Pitești: trafic normal.

4. A2 București – Constanța: valori de trafic ridicate în zona stației de taxare Fetești, pe sensul de mers Constanța – București.  

5. A3 București – Ploiești: trafic normal.

6. A4 Ovidiu – Agigea: trafic normal.

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic, circulând cu atenție sporită, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează și păstrând o distanță regulamentară între autovehicule, care să le permită să frâneze în condiții de siguranță!”, relatează Infotrafic.

Vezi și: Când ar putea fi gata Autostrada A8? Declarații oficiale| Cătălin Urtoi: „Dacă stăm și ne plângem și nu vom lua taurul de coarne, atunci problema va rămâne nerezolvată”