- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Transportatorii și fermierii au blocat complet traficul! Care sunt rutele pe care nu se poate circula

12 Jan, 21:11 • Fundeanu Madalina
Trafic blocat complet pe DN2, în Afumați, lângă București! Transportatorii și fermierii și-au părăsit mașinile și protestează la pas.
Transportatorii și fermierii au blocat complet traficul! Care sunt rutele pe care nu se poate circula

Circulația rutieră este blocată vineri seara în totalitate pe ambele sensuri de mers ale DN 2, în localitatea Afumați, la limita cu orașul Voulntari, după ce manifestanții din transporturi și agricultură au părăsit mașinile și protestează la pas, anunță Antena 3 CNN.

Transportatorii și fermierii au blocat complet traficul lângă Capitală!

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, în contextul protestelor transportatorilor rutieri/fermieri, care au circulat cu viteză redusă pe timpul zilei pe DN 2 și Centura Capitalei, îngreunând traficul, la această oră șoferii mașinilor prezente pentru manifestare au coborât din acestea și protestează pedestru.

Astfel, este blocată circulația pe ambele sensuri de mers ale DN 2, în localitatea Afumați, la limita cu orașul Voluntari. Jandarmii intervin pentru a elibera o bandă de circulație, pentru ca traficul să fie reluat.

Te-ar putea interesa și: Discuțiile între Marcel Ciolacu și reprezentanţii transportatorilor şi fermierilor s-au încheiat. „Avem toată deschiderea să găsim soluţiile potrivite, corecte şi aplicabile”

trafic blocat de transportatori, Sursa foto: Antena 3 CNN
trafic blocat de transportatori, Sursa foto: Antena 3 CNN

Concluziile stabilite în urma discuțiilor dintre Ciolacu și transportatori și fermieri

Premierul Marcel Ciolacu a avut, vineri la Palatul Victoria, consultări cu reprezentanţii transportatorilor şi fermierilor, în care au fost analizate problemele semnalate de reprezentanţii celor două sectoare de activitate, soluţiile legale în acord cu normele la nivel european, precum şi modalitatea de aprobare a acestora, potrivit unui comunicat de presă al guvernului, citat de Economedia.

„V-am invitat la discuţii pentru că doar prin dialog şi stând împreună la aceeaşi masă vom găsi rezolvare la problemele pe care le-aţi ridicat. Şi noi, la Guvern, şi dumneavoastră, ne dorim ca lucrurile să meargă cât mai eficient.

Din partea Guvernului avem toată deschiderea să găsim soluţiile potrivite, corecte şi aplicabile. Pentru asta, după ce am centralizat doleanţele, trebuie să găsim soluţiile, în grupuri de lucru din care să facă parte toţi cei care cunosc în detaliu fiecare nemulţumire semnalată”, a afirmat Marcel Ciolacu, potrivit comunicatului de presă al Guvernului.

Transportatorii şi agricultorii care au participat la discuţiile cu şeful Executivului au anunţat, la finalul întâlnirii, că li s-a promis că vor exista grupuri de lucru are vor analiza cele 40 de revendicări, dar protestul va continua, decizia de a rămâne în stradă fiind a fiecăruia dintre participanţi.

Vezi mai multe știri: Aderarea la Schengen aduce mari avantaje pentru Portul Constanța. Ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu: „Este un pas pozitiv cu consecinţe importante, pozitive pentru cetăţenii români”