- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Trei linii de tramvai deviate în Bucureşti. Care sunt noile trasee şi ce rută va avea autobuzul 614

15 Mar, 21:06 • Cornel Ghimeșan
În urma lucrărilor de remediere a unei avarii la rețeaua de apă de pe Calea Călărași nr. 76, trei linii de tramvai din București vor fi deviate. Acestea sunt linia 14, linia 40 și linia 55.
Trei linii de tramvai deviate în Bucureşti. Care sunt noile trasee şi ce rută va avea autobuzul 614

Trei linii de tramvai deviate în Bucureşti. Pentru a prelua călătorii afectați de aceste devieri, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov a decis înființarea unei linii navetă de autobuz, denumită linia 614, care va facilita legătura între terminalul Piața Sfânta Vineri și Foișorul de Foc.

Trei linii de tramvai deviate în Bucureşti

Traseele actualizate ale liniilor de tramvai sunt următoarele:

  1. Linia 14:
    • Circulă între terminalele Republica și Pantelimon pe următorul traseu: Republica, Bd. Basarabia, Calea Călărași, Str. Traian, Bd. Ferdinand I, Șos. Pantelimon, terminal Pantelimon și retur.
  2. Linia 40:
    • Va funcționa între stația Hala Traian și capătul de linie Chimopar pe traseul: Stația Hala Traian, Str. Traian, Bd. Pache Protopopescu, Șos. Iancului, Șos. Pantelimon, Bd. Chișinău, Bd. Basarabia, Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Theodor Pallady, capăt de linie Chimopar, cu întoarcere pe același traseu, retur.
  3. Linia 55:
    • Traseul liniei va fi scurtat, circulând între Piața Iancului și terminalul Pantelimon pe traseul: Piața Iancului, Șos. Iancului, Șos. Pantelimon, terminal Pantelimon și retur.

Citeşte şi: Schimbări semnificative pentru programul Rabla 2024. Câți bani se oferă pentru mașinile electrice

Călătorii care folosesc aceste linii de tramvai vor fi preluați de linia navetă de autobuz 614, care va opera pe traseul: terminal Piața Sfânta Vineri, Str. Sf. Vineri, Bd. Mircea Vodă, Bd. Corneliu Coposu, Calea Călărași, Str. Traian, capăt de linie Foișorul de Foc, și retur.

Citeşte şi: Se schimbă regulile pentru fermieri în 2024! Cine sunt românii care nu își vor mai putea amâna ratele la credite

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult