- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Turist american, speriat de prețurile alimentelor în România: ”Nu știu cine își poate permite asta”

26 Jul, 12:19 • Andrei Alina
Un vlogger american, aflat în vacanță în România, s-a arătat șocat de prețurile alimentelor dintr-un magazin din stațiunea Mamaia. ”Probabil au salarii bune în România. Nu știu cine își poate permite asta”, a spus vloggerul american în filmulețul său postat pe Tik Tok.
Turist american, speriat de prețurile alimentelor în România: ”Nu știu cine își poate permite asta”
Un vlogger american a povestit într-o filmare pe TikTok că a ales România ca destinație pentru a economisi bani, dar surpriza i-a fost mare atunci când a văzut prețurile alimentelor, scrie Gandul.

 

Turist americat revoltat de prețurile la alimente în România: ”Probabil au salarii bune în România. Nu știu cine își poate permite asta”

Vloggerul american s-a filmat în timp ce își făcea cumpărăturile și a dat și câteva exemple de prețuri, care l-au revoltat.

”Prețurile scandaloase la alimente, care ar trebui să fie ilegale. Cine naiba își poate permite așa ceva, serios?!”, a scris vloggerul în descrierea postării sale.

”Un kilogram de banane, 2 dolari și 60 de cenți, un litru de lapte, 6 dolari. Hei, probabil au salarii bune în România. Nu știu cine își poate permite asta.

Un kilogram de struguri, 6 dolari. Aparent sunt din Italia. Ca și cum România nu poate cultiva struguri.

Pe bune, cine își permite prețurile astea?!

Suc de ananas, 4 dolari. Nu este nici măcar într-un recipient de sticlă.

Nu îmi mai este foame. Cred că voi mânca doar astea (n.r. – lapte de migdale, cereale, banane) pentru următoarele două, trei zile.

Citește și: Alimentele pentru care românii au plătit sume considerabile în ultimul an. Lista produselor care s-au scumpit cel mai mult

Hârtie igienică: 4 dolari. Cereale: 6 dolari.

Dacă vrei să îți faci o afacere de succes în România, doar adu niște ceai negru. Am verificat în mai mult de 10 magazine din Mamaia și nu am găsit.

Cine crede că mă aflu în România pentru că este ieftin, nu! Astea (n.r. – lapte de migdale, cereale, banane) au costat 14 dolari.

Am venit în România pentru a economisi bani. A fost atât de scump încât nu am putut cumpăra nici pungă. O să pun totul în rucsacul meu.

Viața nu e ușoară!”, a spus vloggerul american în filmulețul său.