- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Uber face schimbări importante. Milioane de români pot beneficia de noile funcții pentru vacanța de vară 2023

29 Jun, 20:43 • Bocioacă Bianca
Modificări uriașe la Uber, cu ocazia sezonului estival. Milioane de români se bucură deja de noile funcții ale aplicației de ride sharing.
Uber face schimbări importante. Milioane de români pot beneficia de noile funcții pentru vacanța de vară 2023

Uber a făcut câteva schimbări importante, totul constând în noi funcții pentru vacanța de vară. Compania de ride sharing a dezvoltat mai multe beneficii pentru pasagerii care utilizează frecvent serviciile sale.

Cu ocazia sezonului estival, oamenii vor avea mai multe opțiuni pentru a se deplasa prin oraș, firma forind să se extindă și în afara zonelor preferate de vacanță.

Citește și: Bolt va livra alimente cu o flotă de roboţi care se conduc singuri. Anunțul companiei: „Un serviciu inteligent şi foarte iubit”

Cu ce schimbări vine Uber

Firma extinde destinațiile turistice în care Uber Residence, Comfort și Taxi sunt disponibile. Acum, turiștii care ajung în stațiunea Mykonos vor putea utiliza mai multe funcții. Vestea vine după ce în Marea Britanie a fost lansat Uber Flights. Totodată, Uber Boat, cel mai recent serviciu oferit pasagerilor, a venit în completarea listei de oferte pentru călătorii de pretutindeni.

În acest moment, prin intermediul aplicației utilizatorii au posibilitatea de a-și rezerva trenuri, hoteluri și experiențe. Mai mult, în Mykonos, celebra stațiune din Grecia, turiștii pot închiria chiar și o barcă pentru distracție în largul mării.

Uber va avea parte de o extindere colosală în această vară, lucru care se va întâmpla până în luna octombrie. Cei ce folosesc serviciile pot utiliza funcția Reserve pentru a rezerva curse în avans cu 30 de minute și până la 90 de zile, cu un preț fix.

Citește și: Sfaturi pentru vacanța în străinătate. Cele mai bune metode de plată din Grecia, Turcia, Bulgaria și Egipt

Funcția poate fi utilizată pentru cursele către sau de la aeroport. În plus, datorită taxiurilor disponibile în aplicație oamenii vor știi prețul chiar înainte de începerea cursei, nu la final. Funcția Taxi va fi disponibilă în Atena, Santorini și Mykonos.

Totodată, funcția Comfort se va folosi în acest sezon estivaal în stațiunile Mykonos, Santorini și Rodos.

În Franța, se vor lansa produse noi de-a lungul coastei Atlanticului, de la orașe basce precum Biarritz și Saint-Jean-De-Luz, până în sudul Bretaniei, în La Baule și Le Touquet.

Potrivit wall-street.ro, firma a anunțat că va lansa funcția Berline, echivalentul a Black, în Bordeaux. Pe Coasta de Azur vor fi disponibile funțiile Reserve și Comfort.