- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ultimă oră. Premierul Marcel Ciolacu îi primește pe protestatari la Palatul Victoria

12 Jan, 14:59 • Bumbeneci Diana
Marcel Ciolacu vrea să oprească protestele care au loc în acest moment în România. Premierul îi primește pe protestatari la Palatul Victoria.
Ultimă oră. Premierul Marcel Ciolacu îi primește pe protestatari la Palatul Victoria

Premierul Marcel Ciolacu și vicepremierul Marian Neacșu vor avea o discuție, astăzi, la ora 15.00, cu protestatarii la Palatul Victoria, informează Antena 3 CNN.

Premierul Marcel Ciolacu primește pe protestatari la Palatul Victoria

Potrivit unor surse politice, prefectul Capitalei va merge la protestatari pentru a se organiza cu o delegație și să vină la Guvern pentru discuțiile cu premierul.

Precizăm că prefectul a fost deja printre protestatari.

Poți citi: Cătălin Predoiu, despre protestele transportatorilor şi fermierilor. „Să ne găsim formele de manifestare încât să ne respectăm”

Marcel Ciolacu, vizită în SUA
Marcel Ciolacu

„Vă putem ajuta și cu transportul, cu mașinile, pentru o întâlnire cu domnul prim-ministru pentru a vă prezenta doleanțele dumneavoastră și pentru a identifica soluțiile cât mai grabnic posibil. Toată deschiderea din partea domnului prim-ministru, vrea să se întâlnească cu dumneavoastră, astăzi, la ora 15. Rugămintea este, ca să fim operativi, să reușiți să desemnați reprezentații, să fie și dintre fermieri și agricultori, și dintre transportatori, astfel încât să începem dialogul pe baza revendicărilor dumneavoastră”, a spus Rareș Hopincă.

Prefectul a adus cu el 250 de ceaiuri pentru protestatari.

Și Cătălin Predoiu vrea situația sub control în România

Legile organizează suficient spaţiu juridic, astfel încât fiecare să-şi exprime opiniile şi să-şi reclame drepturile, respectând ordinea publică şi drepturile celorlalţi, respectăm pe colegii noştri poliţişti şi jandarmi care nu fac altceva decât să asigure pentru toată lumea, în beneficiul tuturor, un climat de ordine şi de linişte, ca toată lumea să-şi poată desfăşura activităţile şi cei care protestează şi cei care merg la lucru şi cei care se plimbă pe stradă.

Trebuie cumva cu toţii să ne armonizăm şi să ne găsim formele de manifestare încât să ne respectăm, să nu ne deranjăm unii pe alţii, iar asta se face pur şi simplu urmând calea legală”, a declarat Cătălin Predoiu.

Știrea este în curs de actualizare

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult