- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un celebru brand de haine intră pe piața din România! Compania deschide primul magazin din țară. Unde se va afla

02 Aug, 15:28 • Lupu Alexandra
Brandul de haine Jimmy Key deschide primul magazin din România. Unde se va afla și ce promisiuni aduce compania pentru piața din țară.
Un celebru brand de haine intră pe piața din România! Compania deschide primul magazin din țară. Unde se va afla

Vești bune pentru iubitorii de modă! Brandul de haine Jimmy Key a anunțat că deschide primul magazin din România, informează economedia.ro.

Un nou brand de haine în România

Retailerul de fashion Jimmy Key din Turcia are o experiență de peste 30 de ani în comercializarea articolelor de îmbrăcăminte pentru femei. Brandul de haine va deschide primul magazin din România în prima jumătate a lunii august. Magazinul se va afla în centrul comercial ParkLake Shopping Center din București.

Un comunicat de presă al companiei arată că România este a patra destinație pentru brandul Jimmy Key. Retailerul de fashion este majoritar prezent în Turcia. Jimmy Key a reușit să se impună drept un brand de renume în Turcia. Până în acest moment, compania deține 60 de magazine independente.

Citește și despre: Vânzări în creștere pentru Carrefour. Retailerul francez a raportat câștiguri mai mari în cele peste 400 de magazine din țara noastră

Elvan Unluturk, Președinte Consiliu de Administrație Jimmy Key a anunțat marea deschidere printr-un comunicat de presă. Apariția pe piața din România este un pas important pentru companie. Unluturk a informat că brandul de haine are în plan deschiderea mai multor magazine în țară în următorii ani.

„Conform strategiei de expansiune globală, Jimmy Key a decis să deschidă primul magazin în România, în ParkLake, planificat pentru lansare în prima jumatate a lunii august. Deschiderea primului magazin din România marchează o piatră de hotar semnificativă pentru Jimmy Key, iar brandul este încântat să aducă stilul caracteristic și spiritul modei pe această nouă piață.

În concluzie, suntem recunoscători pentru sprijinul și cooperarea oferite de echipa Cushman & Wakefield Echinox pe durata primei noastre lansări pe piață și abia așteptăm să ajungem la cât mai mulți pasionați de modă din întreaga lume.

Haine
Haine

Astfel, intrarea lui Jimmy Key pe piața din România este un pas important pentru brand și o dovadă a succesului său. Cu planuri de a deschide mai multe magazine în țară în următorii câțiva ani, Jimmy Key doreste să devină un lider intre brandurile de modă din România și regiunea SEE și, de-a lungul timpului, la nivel global. Ne asumăm cu mândrie să punem semnătura Jimmy Key în moda viitorului”, spune Unluturk.

Brandul de haine a menționat că plănuiește să deschidă zeci de magazine în România, având o strategie globală bine pusă la punct. Compania își propune să devină un lider de fashion în țară. Jimmy Key este un brand turcesc de îmbrăcăminte pentru femei. El a fost fondat în anul 1997. Compania-mamă, Sun Tekstil, aduce pe piață colecții de îmbrăcăminte și țesături pentru cei mai mari retailer din lume de mai bine de 35 de ani. Jimmy Key creează colecții în tendințe și sustenabile.

Te-ar putea interesa și: Obiectele confiscate de ANAF nu depășesc suma de 10 lei! Lista cu produsele pe care le poți cumpăra de la magazinele ANAF